Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

AŞA SE RESPECTĂ INCULPAȚII: JUDECATORII ÎL TRIMIT PE PĂDURARU ÎN CONCEDIU ÎN GRECIA!

28. iunie. 2016

IMG_3989-e1437889388559Ca orice inculpat care se… respectă, Paduraru se pregăteşte să plece în concediu în Grecia. Aflat sub control judiciar în  dosarul ptimarului de la Izvoarele, Păduraru a primit dezlegare de la magistrații Judecătoriei Slatina să plece peste granițe. Oare să fi avut inculpatul biletele plătite în avans, pe vremea când se credea bancher şi împrumuta Primăria Izvoarele sa-i plăteasca propriile lucrări, şi astfel să-i fi înduplecat pe judecători?!

Solutia pe scurt: În temeiul art. 215 alin. 9 C.p.p. Admite cererea formulată de inculpatul Păduraru Sorin Alexandru. Dispune modificarea obligaţiei impusă prin măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpatul PĂDURARU SORIN ALEXANDRU, prin ordonanţa nr. 579/P/2015 din data de 25.04.2016 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cu referire la obligaţia de a nu părăsi raza teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar, în sensul de a permite inculpatului Păduraru Sorin Alexandru să părăsească teritoriul României pentru a se deplasa pe o perioadă de 7 zile pe teritoriul Greciei, în perioada 02.07.2016 până la data de 09.07.2016, inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 C.p.p. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului . Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 28.06.2016, ora 15.10

Asta înseamnă să fi mogulo constructor, inculpat urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu şi să-ți permiți să pleci în concediu când pofteşti!

Print

One thought on “AŞA SE RESPECTĂ INCULPAȚII: JUDECATORII ÎL TRIMIT PE PĂDURARU ÎN CONCEDIU ÎN GRECIA!

  1. Daca Paduraru nu imprumuta primaria Izvoarele, primaria ar fi fost in imposibilitate sa plateasca transa catre constructor, proiectul european ar fi fost sistat si tot primaria nevoita sa dea inapoi la Uniunea Europeana 160 de miliarde.
    Primarul a riscat un ” abuz in serviciu ” – adica sa se imprumute de unde nu are voie – cu dobanda ZERO – ca sa tina primaria pe picioare. S-a sacrificat pentru binele comunei. Asa ca bine ar fi sa si verificati de ce e judecata o persoana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!