Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

S-A SCHIMBAT BARONU′! … ŞI REGULILE JOCULUI!

26. iunie. 2016

13530471_1126998337371598_1888707112_nAparent una formală, sedinţa de investire a noului Consiliul Judeţean a fost de fapt primul pas spre separarea… apelor în PSD Olt.

Paul Stănescu, deja FOST, şi-a ocupat locul în sală, spectator alături de ceilalţi. Şomer neindemnizat deocamdată, cu domiciliul la Vişina şi cu gânduri de a fi pus pe lista de parlamentare la alegerile din tomană. La prezidu, alături de Oprescu, consilierii judeţeni, câteva propuneri ale lui Stănescu şi restu′ … cârlanii(n.n. citat autor M.O.). S-a propus, s-a votat iar după numărătoarea a depus jurământul de preşedinte al CJ Olt, Marius Oprescu. La fel şi vicepreşedinţii, cum a fost stabilit de Stănescu(n.n. probabil una din ultimele decizii, cârlanii ştiu de ce…) au fost propuşi, votaţi şi validaţi Delureanu şi Ciugulea. Deocamdată! C-aşa a promis domn′ preşedinte pentru că Rotea a fost candidat la Balş şi pentru că de la centru s-a trasat alianţa cu ALDE iar la Slatina Bircea rămâne să se întoarcă la CAO(n.n. încă se lucrează la sediul secundar pe care-l va coordona).

13522658_1126998324038266_1837630888_nDacă la Slatina lui Moţ i-au făcut BRELOCUL întocmai cu directivele notate pe bileţelul galben, rămânând de „rezolvat” doar problema city managerului(n.n. chestiune de timp şi de pus în balanţă, Iancu rezistă…), la CJ Olt componenţa consiliului  dar mai ales a echipei de conducere este departe de a fi cea care să reziste patru ani în funcţie(n.n. nişte unii şi-au negociat funcţiile, 5 viceprimari e… prea mult, restu′ nu mai contează). Cum spuneam, s-au îndeplinit formalităţile, până la parlamentare urmează stabilirea preşedinţilor organizaţiilor locale ale PSD Olt. Primul pas a fost făcut la Balş, Rotea e lider de gaşcă(n.n. deocamdată impus pentru că de dovedit, în CL Balş are doar voce, talent deloc, da′ mai încearcă, mai caută la geantă până la următoarea strigare). În celelate localităţi urmează „analiza”, Oprescu abia şi-a intrat în rol oficial. Doar se ştie cât de importanţi sunt delegaţii(n.n. au văzut şi Toma dar şi Stănescu!)!

P.S. Ştim, keep calm cârcotaşi, nu s-a schimbat preşedintele PSD Olt, dar s-a schimbat BARONU′. Restul e… formalitate!!!

Ana Maria Cojocaru

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!