Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PRINA E LIBER SĂ PLECE DIN ŢARĂ!

22. iunie. 2016

rinaJudecătorii de la Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie le-au prelungit controlul judiciar tuturor inculpaţilor din dosarul Vâlcov I- Şpaga de la Berna. Totodată le-a fost înlăturată obligaţia de a nu părăsi ţara, însă doar Prina, Tomescu, Şuşală şi Timofte  se pot bucura de concediu în afara graniţelor ţării.

Liderul, şpăgarul şef, deşi a primit invoire la la ICCJ este ţinut departe de alte meleaguri de cel de-al doilea dosar de corupţie, aflat pe rolul Tribunalului Olt în care a fost dispusă împotriva sa aceeaşi măsură a controlului judiciar însă cu interdicţia de a părăsi ţara. Aşadar, Vâlcov Darius Bogdan nu poate ajunge nici până în Insulele Seychelles sau în Panama.

  • Detalii soluţie: În baza art. 362 alin. 2 Cod procedură penală raportat la art. 208 alin. 5 Cod procedură penală, menţine măsura preventivă a controlului judiciar luată faţă de inculpaţii Vâlcov Darius-Bogdan, Prina Minel Florin, Şuşală Lucian Petruţ, Timofte Petre Bogdan şi Tomescu Constantin Cristian. Modifică conţinutul măsurii controlului judiciar în ceea ce îi priveşte pe inculpaţii Vâlcov Darius-Bogdan, Prina Minel Florin, Şuşală Lucian Petruţ, Timofte Petre Bogdan şi Tomescu Constantin Cristian, în sensul că înlătură obligaţia de a nu părăsi ţara, prevăzută de art.215 alin.2 lit.a Cod procedură penal. Pronunţată în şedinţă publică, azi 15 iunie 2016.
Print

One thought on “PRINA E LIBER SĂ PLECE DIN ŢARĂ!

  1. Bai fratilor ! fostul primar Minel Prina a incercat de vreo doua ori sa se sinucida ca sa scape de puscarie si magistratii ii dau voie sa plece din tara ! Nu si-au dat seama ca asta daca pleaca, plecat ramane ?! e divortat de vreo trei – patru ani, toata averea a cedat-o curvei „fostei” asa ca nimic nu il m-ai tine aici !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!