Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ULTIMA ORĂ: MIRCEA UNGUREANU ARESTAT 29 DE ZILE. IANCU DE LA VALEA MARE- AREST LA DOMICILIU!

17. iunie. 2016

13480467_1120163778055054_362141779_nMircea Ungureanu a fost arestat preventiv pentru 29 de zile iar împotriva primarului de la Valea Mare, George Iancu, s-a luat măsura arestului la domiciliu.

 Joi dimineaţă cei doi au fost ridicaţi de la domiciliu de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi duşi la audieri. Amândoi au primit mandat de reţinere pentru 24 de ore cu propunere de arestare pentru 29 de zile.

În urmă cu puţin timp, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis ca Ungureanu să rămână în arest preventiv iar primarul de la Valea Mare- arest la domiciliul. În ambele cazuri s-au dispus şi măsuri asiguratorii.

Pisicu şi Iancu sunt cercetaţi într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălarea banilor, în domeniul construcţiilor şi materialelor de construcţii, serviciilor de pază şi consultanţă. Printre persoanele din Olt ridicate de poliţie şi duse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 4 se află Pisicu şi Ţiţirigă, doi indivizi transformaţi în oameni de afaceri graţie contractelor bănoase din bani publici de care au beneficiat în deosebi în ultimii ani.

Print

5 thoughts on “ULTIMA ORĂ: MIRCEA UNGUREANU ARESTAT 29 DE ZILE. IANCU DE LA VALEA MARE- AREST LA DOMICILIU!

  1. Vai de capul vostru. Mircea Ungureanu nu face parte din măgăriile voastre asta vă spun sincer și nu cred asta altceva este la mijloc si nu spun legiuitorii asta e sigur. O dati cu . Turc dupa aia cu primarul poate gasiti ceva de genocid sau de (Marius O)

  2. Si primaru’…parca era corect Ala!!!doamne ce putem vota!!!titiriga asta,nu tre lăsat acasă si asta tre abordat mai serios ca si ceilalti impartitori de flori!!!nu e străin nici domnul oprescu,doar e ruda cu Dl ungureanu!!!

  3. Din banii de evaziune se duceau in șpăgile care le-a dat lui Marius Oprescu pentru lucrările care i le-a facilitat (UPU si altele ). Dar văd ca nimeni nu vorbește despre complicele lui Pisicu , Catalin Dinca care ii intermediază toate licitațiile !!!! De unde are acest Dinca 3 mașini de lux , apartamente , vila in construcție la Slatioara , poate din salariul soției sale care lucrează la SRI ? Faceți o ancheta despre acest personaj !!!

  4. Ce aveti cu Mircea? Jur nu sunt ruda sau prieten cu el, mi-as dori sa aiba încredere în mine și să nu îi înșel așteptărilor dar este mare om de onoare. Sunt alături de tine și nu te voi trăda niciodată!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!