Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOŢ DĂ CU VIZIUNEA ÎN POPA ŞI CISMARU!

17. iunie. 2016

Circ să fie, luptă pe funcţii, grupuri de interese, supremaţie în partid, toate sub masca interesului pentru binele alegătorului.

13335663_620143881477125_8689455944463816598_nS-a culcat Moţ primar în noaptea de 5-6 iunie şi s-a trezit vineri, 17 iunie. L-a trezit viziunea la o oră matinală şi deja a început să producă şi efecte. Deloc surprinzătoare pentru noi(n.n. trei capete anunţam că o să cadă, trei au căzut!!!), de necrezut pentru unii care şi-au pus toate bazele în prietenul Emil, aşteptate de alţii care au pariat pe puterea pumnului dat în masă de Oprescu. Între timp, de la Primăria Slatina i-au vegheat somnul, ca de altfel şi întreaga campanie electorală, cei trei crai: Cismaru, Popa şi Bircea.

Două terase, cu mult timp înainte de ziua votului programate, cu documentaţia la punct dar mai ales la zi dar neadaptate la jocurile, la fel de bine pregătite înainte, începute oficial chiar a doua zi după alegeri. Trebuia să pice Cismaru! Şi i-au dat să-şi facă terasa. I-a semnat Bircea, ce-i drept pe teren proprietate privată, şi semnătura a ajuns în presă. Oprescu a dat bun de tipar şi-a cerut nu doar bis ci şi extindere, cu bătaie pân′ la Popa. A fost nevoie doar de o scânteie ca Bircea şi Popa să se înfunde unul pe celălalt. Interimarul s-a spălat pe mâini de terasa lui Cismaru şi l-a indicat responsabil pe vice(n.n. neştiind că urmează la rând…), iar Bircea îl consideră vinovat pe Popa de mătrăşirea lui, care Popa după ce pe 7 iunie a cerut autorizaţia de la urbanism şi-a semnat-o, ” l-a intoxicat pe Emil”.

Emil, spectator în continuare cum a fost şi pe tot parcursul campaniei, bun ascultător şi executant… a stat. Şi presa a revenit, şi-a insistat, documentat, cu semnătură şi ştampilă. Până vineri, 17 unie când proaspătul primar, încă neinstalat, a fost scos în conferinţă de presă. Să dea cu viziunea în alegători, să-i spună lui Popa pa-pa şi să-i ceară demisia lui Cismaru. Misiune îndeplinită Marius Oprescu.

În ceea ce-l priveşte pe Moţ… mai e mult până departe, însă nu foarte mult până când va trebui să scoată cu propria mână castanele din foc. Săptămâna viitoare va fi instalat în funcţie şi va fi obligat să rezolve „problema” terasei de la Fântâna Speranţei, ale cărei lucrări avansează în ritm alert, fără vreo oprelişte. De ce oare? Poate pentru că Primăria Slatina- garantată PSD Olt- i-a ajutat pe proprietari să fie cu actele-n regulă. Şi atunci, dacă-i legal, unde au greşit Popa şi Cismaru? Să plătească amândoi, sunt multe şi vechi păcatele, dar totuşi, administrăm şi noi ceva sau doar jucăm politic? Poate va spune Popa Emil cine i-a cerut să semneze autorizaţia la două zile după ce victoria lui Moţ a devenit certitudine sau poate va accepta să meargă în continuare pe mâna lui Stănescu -Moţ, cum a făcut-o şi atunci când s-a opus să finanţeze din banii Primăriei Slatina echipa de fotbal a finului Ivan.  Bineînţeles, dacă-i va permite onoarea. Sau poate spune Bircea de ce s-a supărat prietenul Emil Moţ pe el pentru că nu şi-a pus semnătura pe autorizaţie astfel încât a fost nevoie să o ceară Popa.

Până atunci, politic încă se joacă la viitorul administrator public(n.n. dacă va mai fi sau nu) şi la cel de-al doilea viceprimar. Oprescu marchează, Vâlcov e atent iar Emil Moţ abia acum va afla în ce l-a băgat domn′ preşedinte!

P.S.: Cât despre „viziunea noastră”, reamintim celor cărora poate memria le joacă feste că, a avut şi Vâlcov(n.n. d′asta), s-a reflectat cel mai bine în tablouri şi lingouri!!! Cu legea însă s-a pus rău până a ajuns la Beciul Domnesc! Aviz… amatorilor!

Ana Maria Cojocaru

Print

One thought on “MOŢ DĂ CU VIZIUNEA ÎN POPA ŞI CISMARU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!