Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV E FĂRĂ SCĂPARE!

14. iunie. 2016

Incă o încercare eşuată de a scăpa de controlul judiciar. Judecatorii de la Tribunalul Olt au dispus continuarea judecării lui Vâlcov pentru luare de mită sub control judiciar.

image Solutia pe scurt: În baza art. 362 NCPP rap. la art. 208 alin. 2 şi 5 NCPP constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a „controlului judiciar” privind pe inculpatul VÂLCOV DARIUS BOGDAN, fără antecedente penale, luată prin Ordonanţa emisă în dosarul 91/P/2015 din 16.11.2015 de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă ÎCCJ – D.N.A. şi menţinută ulterior de judecătorul de cameră preliminară. În baza art.208 alin.3 NCPP rap. la art.207 alin.4 NCPP menţine măsura preventivă a controlului judiciar şi a obligaţiile stabilite în sarcina inculpatului prin Ordonanţa 91/P/2015 din 16.11.2015 a Parchetului de pe lângă ÎCCJ – DNA, respectiv: a) să se prezinte la organul judiciar în faţa căruia se află cauza ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la IGPR – IPJ Olt desemnat cu supravegherea sa conform programului de supraveghere stabilit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; d) să nu depăşească limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar în faţa căruia se află cauza. e) să nu se apropie de martori şi să nu ia legătura direct sau indirect cu aceştia, respectiv cu : – Barbu Dorina Cristina ; – Bărbulescu Ionuţ ; – Chiriţă Ilie ; – Ghenciu Cristian-Marian ; – Langa Bogdan Graţian ; – Barbu Adi-Florinel ; – Păduraru Natalia ; – Paduraru Alexandru ; – Prina Minel Florin ; – Rotea Cătălin Ştefan ; – Şuşală Lucian Petruţ ; – Timofte Petre Bogdan ; – Melinte Alexandru ; – Mocanu Marian Alexandru ; – Păduraru Cristian ; – Ramba Andrei Ovidiu ; – Ramba Christian Virgil ; f) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme; Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare.

Pronunţată în şedinţă publică, azi, 13.06.2016 ora 16,00 la Tribunalul Olt.

Aceeaşi măsură preventivă a fost luată împotriva inculpatului Vâlcov şi într-un alt dosar în care este judecat tot pentru luare de mită, în care se derulează miercuri un nou termen la Înalta Curte de Casaţie şi justiţie.

AMC

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!