Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

„MĂDĂLINE, NICI NU ŞTII CÂT DE MIC ÎNCEPI SĂ FII!” ROTEA A ÎNFRÂNT!

10. iunie. 2016

13393189_1114461518625280_1955537671_nCătălin Rotea, cărăuşul şpăgii lui Vâlcov, a ajuns în Primăria Balş. La trei camere pe dreapta de biroul actualului primar, într-un salon. În 1984 când  s-a născut, pentru că şi din 2016, vreme de patru ani, tot Mădălin Teodosescu rămâne primarul Balşului. Rotea poate veni în audienţă…

La fel şi Oprescu, cel care nu doar că a garantat pentru Rotea, dar cu toate armele… financiare s-a mutat în campanie la Balş.  Am spus de la început că Oprescu nu e Vâlcov şi că nu se va repeta în 2016 istoria din 2012 de la Caracal. A visat frumos câteva luni dar, i-a trecut la numărătoarea voturilor, iar Rotea a rămas cum am stabilit: unul din pilifrici pe care doar vocea şi talentul l-au pus în funcţii publice, cărăuş de şpagă, intermediarul dintre Păduraru şi Vâlcov. Are acum timp să-şi pregătească temeinic declaraţia pe care în perioada următoare o va da în faţa magistraţilor de la Tribunalul Olt în dosarul lui Vâlcov.

Pierderea Primăriei Balş se contorizează la Oprescu. Candidatul pe care şi l-a asumat şi pentru care a garantat în faţa lui Stănescu dar mai ales împotriva voinţei liderului PSD Olt, a înfrânt! I-a cântat prohodul lui Teodosescu iar acum îl fredonează Moţ. Oprescu se vrea noul baron de Olt dar, pentru funcţii trebuie rezultate.

Virgil Delureanu şi Cătălin Grecu sunt răbdători…

AMC

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!