Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

EMIL STELIAN CONSTANTIN, PSD TE-A FĂCUT PRIMAR! ŢINE-ŢI HAIDAMACII-N LESĂ ŞI… ADMINISTRĂM ŞI NOI PUŢIN

06. iunie. 2016

12321657_580792165412297_7110132513784535941_nS-a încheiat campania. S-au încheiat alegerile, centralizările parţiale. PSD Olt a reuşit să-l facă pe Emil Moţ primar. Este meritul partidului şi nu al candidatului, PSD Olt are după 10 ani de zile primar la Slatina. Acum urmează ca acelaşi partid să stabilească cine va administra primăria. Pentru că la Satina e haos, coruţia e în continuare în floare, banii publici se scurg şi azi în conturile firmelor de casă. Aşadar e nevoie de administrare, e nevoie de un primar şi nu mai e loc de ascuns nici sub fusta lui Renică Diaconescu, nici a lui Paul Stănescu. Poate doar de rezistat în faţa „indicaţiilor lui Oprescu”(n.n. despre ce urmează în PSD Olt vom vorbi cu altă ocazie!).

Urmează ca în perioada următoare Moţ să înceapă „să se achite” de obligaţii. Faţă de gaşca care l-a susţinut atât financiar dar mai ales…”verbal”. Mare atenţie însă, serviciile prestate de gaşcă în campaie nu le vor plăti slătinenii. La fel şi contractele presei de casă! Dacă-şi merită banii pentru prestaţia slugarnică din campanie, Moţ ştie, Moţ a câştigat sau pierdut de pe urma ei, Moţ să plătească! Vine vara, se deschide piscina chiar şi la Valea Mare dar şi cluburile pe litoral(MOKAI BĂIEŢI).  Haidamacii pot răsufla uşuraţi, îşi pot freca liniştiţi mâinile pentru că patru ani, dacă nu avem parte de intervenţia procurorilor ca în trecut, prietenu’ Emil e la primărie. Pot înceta sau chiar continua(n.n. alegerea le aparţine) ameninţările, atacurile, golăniile ieftine şi pe ici pe colo mizere la care s-au dedat în perioada alegerilor, în timp ce aşteaptă, pe bară, să le găsească prietenul un loc de muncă sau un contract bănos. Un cont de facebook spart poate fi lesne redeschis, un site-virusat se poate reface a fel de repede iar ameninţările golăneşti de doi lei nu ţin. Nu vom detalia, nu am făcut-o nici în campanie şi cu atât mai mult nu o facem azi pentru că în faţa unor „nimeni în drum” nu pierzi vremea. Alţii sunt cei ce se victimizeaă şi cerşesc compasiune, alţii se cred mari deontologi când scriu cu o mână în timp ce cu alta încasează câţiva galbeni, noi doar ne facem meseria de ziarist! Ce n-a reuşiTt Vâlcov, la a cărui putere şi poziţie actuailii pot doar să viseze(n.n. e mult până departe băieţi!), garantat nu vor putea niste pulifrici de duzină.

Primăria Satina şi modul de gestionare a banilor publici vor rămâne în continuare în atenţia noastră , la fel ca şi până acum, indiferent cum se numeşte cel ce va ocupa scaunul de primar! Intimidările pot curge în continuare, vă dezamăgim, nu au rezultate. Mergem înainte! Şi cu foştii care mai au de dat multe explicaţii slătinenilor dar şi cu actualii care au aruncat cu promisiuni pentru care acum trebuie să caute soluţii de realizare. Nu mai ţine cu „să sune frumos acum”! S-a dus campania când tot ceea ce contează sunt lie-urile şi distribuirile pe facebook ale haidamacilor.

Fapte, nu vorbe, cum garanta Stănescu prin 2008!

CONTINUĂM SĂ CONSEMNĂM ÎMPREUNĂ!

AMC

Print

3 thoughts on “EMIL STELIAN CONSTANTIN, PSD TE-A FĂCUT PRIMAR! ŢINE-ŢI HAIDAMACII-N LESĂ ŞI… ADMINISTRĂM ŞI NOI PUŢIN

  1. Pai,avem un primar(nivel de țzara),care a castigat din puscarie mandatu’.Aci,avem ,oare presedinte(omul urbei,hot,cetatean,vulpe….) de ,,ditamai consiliu judetean?Bercea era mai bun si sufletist.Hai cu taxeeeee!!!!!

  2. :)) pai tiganul asta cu perciuni e primar? Vai steaua voastra. Nici daca se mai naste de 2 ori nu ajunge macar sa-i ascuta creioanele lui Darius. Cacat cu Mot…:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!