Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BOMBĂ ÎN PRAG DE ALEGERI: PREŞEDINTELE TSD OLT ÎNCĂTUŞAT! OFICIAL: DELAPIDARE,FALS ÎN INSCRISURI ŞI EVAZIUNE FISCALĂ!

03. iunie. 2016

13342502_1110141515723947_1389256945_nUpdate//

„Instituţia purtătorului de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina este împuternicită să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au dispus trimiterea în judecată, în stare de reţinere, a inculpatului Ivan Cătălin-Ionuţ pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare prevăzută şi pedepsită de art. 295alin 1 C.pen., fals în înscrisuri sub semnătură privată prevăzută şi pedepsită deart. 322 C.p şi evaziune fiscală prevăzută şi pedepsită de art. 8 din Legea241/2005, cu aplic art. 38 alin 1 C.pen., solicitând totodată arestarea preventivăa inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:în cursul anilor 2013-2015, inculpatul Ivan Cătălin-Ionuţ, în calitate depreşedinte al Asociaţiei Club Sportiv F.C. Olt Slatina, şi-a însuşit prin retragere din contul acestei asociaţii sau prin efectuarea de plăţi reprezentând angajamente ce nu aveau legătură cu aceasta, suma de 803 946 de lei, iar, în aceeaşi perioadă de timp, a încheiat convenţii civile cu jucătorii de fotbal în scopul diminuării cuantumului obligaţiilor fiscale către bugetul general consolidat, şi, ulterior, a beneficiat de rambursare de TVA în cuantum de 126 334 lei; de asemenea,inculpatul a semnat în calitate de membru fondator al Asociaţiei Club SportivF.C. Olt Slatina statutul şi actul constitutiv conţinând menţiunea că cenzor al asociaţiei este expertul contabil C.A.M., menţiune necorespunzătoare adevărului. Procurorii au instituit măsura sechestrului asigurator asupra unui bun imobil aparţinând inculpatului . „

Stirea initiala…

Procurorii e la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina au luat azi primele măsuri în dosarul „Bani pentru fotbal”. Finul vicepreşedintelui CJ OLT, Marius Oprescu a primit mandat de reţinere pentru 24 de ore, pentru delapidare. Este vorba de echipa de fotbal FC Olt unde s-au scurs de la CJ Olt şi Primăria Slatina zeci de miliarde lei în toţi aceşti ani şi pe care au falimentat-o în speranţa că vor reuşi să şteargă urmele.

Preşedintele TSD Olt a primit ordonanţa de reţinere în jurul orelor 21.00 fiind deja dus la această oră în arestul IPJ Olt, acolo unde şi-a petrecut 24 de ore şi Marius Oprescu, cel care acum se visează preşedinte al CJ Olt. Finul lui Oprescu, director garantat de PSD Olt la Spitalul Schitu Greci, va fi prezentat mâine în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

În dosar alături de Ivan sunt cercetaţi şi Dan Oprescu, fratele primvicepreşedintelui PSD Olt, Marius Oprescu, dar şi city managerul Cismaru. De asemenea sunt vizaţi de anchetă şi salariaţi ai CJ Olt, precum şi doi oameni de afaceri, respectiv administratorul SC Matra SRL cel care a sponsorizat echipa lui Oprescu cu suma de 40 mii lei(n.n. în semn de mulţumire pentru contractul CJ Olt- laptele şi cornul) şi SC Bălţoi Prima Cons- sponsorizare de 80.000 lei(vezi lucrări CJ Olt via SC PrimaCons- Groapa de Gunoi Bălteni, Bursa de mărfuri Corabia).

Vom reveni cu detalii

Print

3 thoughts on “BOMBĂ ÎN PRAG DE ALEGERI: PREŞEDINTELE TSD OLT ÎNCĂTUŞAT! OFICIAL: DELAPIDARE,FALS ÎN INSCRISURI ŞI EVAZIUNE FISCALĂ!

  1. Asta e cel care ameninta cu cutitul in fata Parchetului avocatii victimelor lui Oprescu in asa hal incat procurorii i-au pus pe avocatii victimelor sub escorta pentru a ajunge cu bine acasa la familii.Astazi va iesi afara si se va autovictimiza .Va arunca pe campanie (gen Olguta).Realitatea este ca sunt o gasca de criminali.Oare chiar trebuie lasati pe strada in numele democratiei si pentru ca ar fi o inscenare politica de ultim moment.Fratilor treziti-va.Astia sunt criminali!Nu au scrupule,dar sunt lasati sa circule liber printre voi(de catre cine oare?).Fratia?!Banul?!Intreb si eu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!