Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CU RENICĂ DIACONESCU PÂNĂ LA CAPĂT!

01. iunie. 2016

Încă din noiembrie anul trecut ridicam  o întrebare în atenţia lui Paul Stănescu şi a activului PSD Olt: de ce nu Renică Diaconescu la Primăria Slatina. (vezi http://www.concretinolt.ro/actualitate/de-ce-nu-renica-diaconescu-candidat/).

renicaRăspunsul a fost… D′AIA!!! A rămas Moţ pentru că aşa a decis preşedintele partidului. Unii, soldaţi disciplinaţi  au venit la masa negocierilor şi cu promisiunea că „le va fi bine” au început să tragă la căruţa care să-l ducă pe candidatu Emil Constantin Stelian cât mai aproape de fotoliul de primar, alţii au ales să strice prietenia- vezi Andrei Iordache.  Că întrebarea noastră a fost corectă au demonstrat-o acţiunile ce au urmat din ziua desemnării oficiale a candidatului şi până azi, ultimele zile ale campaniei electorale. Nu se îngraşă porcu′ în ajun dar totuşi, Stănescu îşi pune speranţa în dr. Diaconescu să-l facă pe Moţ primar. Cu Renică Diaconescu până la capăt!

L-a luat de a început sub aripa lui, unii zic că Moţ s-a pitit sub fusta  lui(n.n. dreptul fiecăruia la libera exprimare), a acceptat să facă poze şi cu copii, şi cu pensionarii, prin praf, noroi, să fie bine să nu fie rău. Despre ce crede inclusiv Renică Diaconescu cu privire la tot ce a fost nevoit să spună în această perioadă, cât de greu i-a fost să cosmetizeze multe lucruri dar mai ales să ducă pe drumul spre Primăria Satina un om cu a cărui candidatură n-a fost de acord a început, vom mai vorbi. Noi, domnia sa şi poate şi alţii. Vom vedea, în scurt timp şi dacă a meritat, pentru că, până la această dată,  Diaconescu a primit drept răsplată doar ordinul de demitere a soţiei din funcţia de director a DSP Olt.

Cu siguranţă această sarcină a fost mult mai grea pentru locomotiva Renică Diaconescu decât ar fi fost propria-i candidatură. E greu din nimic să faci ceva şi pe deasupra să mai şi pocnească.

AMC

Print

2 thoughts on “CU RENICĂ DIACONESCU PÂNĂ LA CAPĂT!

  1. Da,alegeti-i ,ca sunt disperati dupa bani publici,spagi,fonduri europene,…a platit cazarea soacra-si ani de zile in spitalul hotel Slatina ?El si ”frumoasa”din Caracal fiica de apevist si-au ”cazat”soacra, mama doctoritei care-si roade unghiile Vyky nelipsita in conducerea sanatatii in Slatina,absolut diletanta in aceasta nobila meserie,au achitat nota de plata sau ramane in sarcina romanilor sa sustina si acest lucru?Cate astfel de matrapazlacuri am auzit despre Spitalul acela,unde domnul sus amintit,ar fi trebuit sa continue ce stie mai bine,un om mai presus de tot, pe nume Florin Paraschiva,medic excelent ,cardiolog respectat nu poate conduce spitalul si orice priveste munca in folosul cetateanului…

  2. Cu siguranta ,dl Dr Renica Diaconescu , in opinia mea ar fi Solutia excelenta si corecta pentru Primaria orasului Slatina unde am copilarit si de unde am cele mai frumoase amintiri . Am convingerea ca dl Dr Renica Diaconescu ar fi in stare sa refaca si centrul istoric al orasului meu drag si ar fi in stare sa faca o viata mai buna pentru toti slatinenii mei ! Cred de asemenea ca atacurile la persoana si refularile de genul celor de mai sus , denota lipsa de cultura dle Nicu (oricine ai fi !)si nu are nici o legatura cu dorinta de a fi mai bine pentru Slatina noastra si slatineni! M – am saturat de sfertodoctii cu aere de formatori de opinie dar cu minim de intelect! Doamne ajuta Slatina si Romania mea !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!