Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

UN COPIL DE 13 ANI S-A ÎNECAT LA PLAJA OLT. IERI PRINA ŞI STĂNESCU, AZI MOŢ ŞI OPRESCU ÎNTR-UN SPECTACOL PENIBIL!

22. mai. 2016

Plaja-OltMLa aproape doi ani de la tragicul eveniment petrecut la Plaja Olt, când un tânăr de 13 ani s-a înecat în piscina inaugurată cu mare fast în iunie 2014 de autorităţile locale şi judeţene ilegal, fără autorizaţiile necesare, doar de dragul blitz-urilor şi-al campaniei, nu există nici un vinovat. O viaţă curmată nedrept, o familie îndurerată, un dosar tergiversat, plimbat de la Poliţie la Parchet, şi câteva tentative ale constructorului care a încasat pentru acest proiect, Constantin Tomescu (SC Cafmin) de a cumpăra tăcerea părinţilor.

A trecut atâta timp de când mi-a murit copilul şi nu s-a găsit nici un vinovat, plimbă un dosar de la unii la alţii…Vor să muşamalizeze totul, eu altă explicaţie nu am, am înţeles că vor să dea vina până la urmă pe salvamar, de parcă salvamarul ar fi dat drumul la blestemata aia de piscină…  Cine a zis să se deschidă, nu Vâlcov? La scurt timp după ce mi-a murit copilul m-a căutat Tomescu de la Cafmin cu amanta lui Bălţoi, să renunţ la dosar în schimbul unei locuinţe”, declara la începutul anului mama copilului, înmărmurită de durere.

În tot acest timp nici unul din cei care tăiau mândri panglica- Stănescu, Oprescu, Vâlcov, Prina, prefectul Neacşu şi toţi ceilalţi care şi-au asumat „marea realizare”- n-au avut decât o singură poziţie cu privire la tragedia familiei Purecel: aceea a struţului! Au mizat, cum nu doar o dată s-a întâmplat, pe memoria scurtă a alegătorului. Astfel a fost posibil ca sâmbătă, 21 mai 2016, pe ultima sută de metri a campaniei pentru alegerile din 5 iunie, aceiaşi actori politici (n.n. cu mici excepţii, graţie intervenţiei DNA…) să reia… inaugurarea!

N-a fost Stănescu dar s-a dat în spectacol Oprescu, a lipsit Prina(n.n. pe motiv de inculpat) dar i-a ţinut locul Bircea viceprimar-candidat, prefecul Neacşu -n-a mai fost, pe semne că e superstiţios… nu merge de două ori pe acelaşi drum. Şi dacă e campanie… atunci nu putea lipsi candidatu′. Moţ „s-a jucat” golf cu Oprescu. Deşi din boxe răsuna, culmea ironiei, melodia ” mă ucide ea”, iar undeva pe traseul lor au întâlnit şi crucea ridicat în memoria acelui suflet nevinovat, cei doi n-au avut nici o reţinere să se dea în spectacol

S-au jucat unii cu viaţa unui copil(n. a fost Iulian, putea fi copilul oricui!!!), a încasat Tomescu, şi-au trecut la CV- promisiuni electorale- Vâlcov şi Prina, azi vin cei din urmă care vor să devină cei dintâi şi sub masca unui eveniment gen „porţi deschise” şi  dau un spectacol penibil în faţa presei  în speranţa că alegătorii vor vedea evenimentul ca pe o realizare a partidului.

Două chestiuni nu trebuie totuşi uitate: banii încasaţi de Cafmin pentru investiţie sunt publici şi nu din cotizaţiile PSD Olt, iar mult promisa deschidere a Clubului Nautic(n.n. piscinele, aceleaşi unde şi-a pierdut viaţa Iulian, până acum sunt neautorizate) trebuia să fie făcută încă din 2014!

Ana Maria Cojocaru

Print

2 thoughts on “UN COPIL DE 13 ANI S-A ÎNECAT LA PLAJA OLT. IERI PRINA ŞI STĂNESCU, AZI MOŢ ŞI OPRESCU ÎNTR-UN SPECTACOL PENIBIL!

  1. Nu au nici macar autorizatie ISU spune Directorul Clubului Lache Cristian in interviul dat la Digi 24 ,inchideti dracu ca iar mai moare cineva sau mancat de caini care domina!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!