Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OPRESCU ÎI PREGĂTEŞTE „BRELOCUL” LUI MOŢ: I-A GĂSIT CITY MANAGER!

19. mai. 2016

Cismaru e pa! Sau o să fie dacă PSD va reuşi să-l facă pe Moţ primar. I-a pus gând rău Oprescu. E decis să schimbe total brelocul. Doar va fi noul baron al Oltului, aşa i-a promis Stănescu şi asta-i pohta ce-a pohtit încă de când a luat banii de la botezul fiului şi-a venit la Slatina să-l facă Toma politician!

Finu Ivan, Titiriga si Iancu, ajutoarele de nadejde ale lui Mot la impartit garoafe. Organizare marca Oprescu!!!
Finu Ivan, Titiriga si Iancu, ajutoarele de nadejde ale lui Mot la impartit garoafe. Organizare marca Oprescu!!!

Cum finu′ Ivan se visează parlamentar(n.n.până în campanie are timp să le explice chiar cu detalii procurorilor cum s-au întâmplat lucrurile la FC Olt), un alt apropiat al lui Oprescu se visează pe cai mari. Fix pe cel e care azi îl călăreşte bine rău vărul lui Vâlcov, Cismaru. Pe Iancu, managerul de la Spitalul Schitu îl vrea în coasta lui Moţ, chiar city manager! Să liciteze, să semneze, să negocieze, să preia cât mai multe din atribuţiile primarului. Ce-l recomandă pe acest Iancu în afara lui Oprescu e greu de spus.

Nimeni în drum! Poate a împărţit multe garoafe de 8 martie, sau poate a supravegheat bine lucrările pe care le-a executat un alt prieten al lui Oprescu, mai mult pe post de şofer, Ţiţirigă specialist în… GAL-uri(vezi http://www.concretinolt.ro/administratie/la-galgrupul-de-actiune-locala-olt-se-fura-ca-n-codru-stanescu-stefan-stie-cum-se-face/) .

Ghinion însă. Se pare că alesul lui Stănescu pentru candidatura la Primăria Slatina, Emil Constantin Moţ, nu e pe aceeaşi lungime de undă. De va ajunge primar, nu Iancu va fi noul city manager. Dacă va mai exista unul căci se poate şi fără.

Astfel stând lucrurile, nu e bine domnule candidat! Pentru urbe da, pentru dumneavoastră ba! Aţi călcat pe bec şi becul s-a aprins deja. Noroc că aţi avut butonul de comandă instalat pe mobil şi l-aţi stins rapid. N-a avut timp de share-uri, a devenit indisponibil, cu siguranţă ar fi adunat ceva like-uri. Dar nu e timpul pierdut, pare a fi fost mai degrabă un mic semnal. Pentru… urechile la care ajunge.

P.S. Oprescu Marius, nu e presiune! E doar pentru reclamă!

Ana Maria Cojocaru

Print

5 thoughts on “OPRESCU ÎI PREGĂTEŞTE „BRELOCUL” LUI MOŢ: I-A GĂSIT CITY MANAGER!

  1. Priviti fotografia cu maimutoiul Mot si gorilele care il insotesc, astia sunt cei ce va vor dezamagi,urmasi de aceeasi factura cu cei de dinainte,care umplu salile parchetelor,ii vedeti cu garoafe ca la decesuri,este primul semn ca va vor persifla dupa alegeri.Sunt cei care vor fi postati in punctele cheie unde se invart sume din banii oltenilor,fonduri europene.Nu-i mai alegeti,au in esalonul doi cohorte de obedienti care abia asteapta sa fie numiti pe functii,nu mai repetati erorile trecutului !

  2. Nu puteti voi, falsifica rezultate, cat suntem noi de apreciați! PSD este singurul partid ca a mulțumit electoratul. Voi sunteti doar niste măscărici, oamenii buni au fugit de la voi si au venit in cel mai bun partid ! PSD este soluția pentru toate proiectele dorite de oameni.

  3. Daca a fost in stare deputatul Mot sa il dea afara din casa pe taicasu, va dati seama ce om cu suflet va fi fata de voi! Votati-l si veti plange in pumni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!