Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV- ÎNCĂ UN MANDAT LA PRIMĂRIA SLATINA! CONTINUĂM ÎMPREUNĂ?

15. mai. 2016

Vâlcov a fost reţinut 24 de ore. Vâlcov a primit 30 de zile de arest preventiv. Tot pentru Vâlcov, de la procurori, 30 de zile arest la domiciliu, iar de aproape un an de zile control judiciar.

Dar, indiferent de măsurile preventive pe care le-a luat DNA-ul, acelaşi Vâlcov Darius Bogdan n-a plecat nici o zi de la Primăria Slatina. De 12 ani cu GRUPUL, contracte, terenuri, licitaţii, concesionări, vânzări, afaceri cu bani publici.

646x404Ca şi peştele, tot de la cap se împut şi lucrăturile în Primăria Slatina De la vărul administrator public, la viza de legalitate pentru care garantează de ani de zile celălalt verişor, Idita, totul merge pe linia trasată de şefu′.

Bobicu dă cu subsemnatul la DNA despre cum a achiziţionat case şi terenuri pentru Vâlcov , apoi o declaraţie la ICCJ, se declară public rănită-n imaginea SC Rupiah, şi-n tot acest timp întocmeşte situaţii de lucrări, semnează facturi şi încasează.   La fel şi Ghenciu, dimineaţa denunţă tot ce poate, apoi, de la DNA fix la SC Prima Piaţă, afacere cu care s-a pricopsit graţie primarului Vâlcov. Ţânţarii sunt în grija SC Coral Impex, o altă afacere concesionată de acelaşi inculpat şpăgar.

Prosperă şi afacerile pe care Bărbulescu le-a înfiinţat cu banii din şpagă- chiar dacă între timp s-au schimbat beneficiarii, stăpânul e acelaşi. Încasează şi SC Millenium Topographica SRL chiar dacă finii denunţători au pierdut controlul, merge şi hotelul City chiar dacă e parţi al sub sechestru şi în ciuda insistenţelor lui Ghenciu de a fi recunoscut drept proprietarul de drept(pe motiv de pulifriciul cu lichidităţile), administratorul(S.C.CITY HOTEL&LOUNGE S.R.L. – BARBU DORINA)  ştie clar şi acum ceea ce ştia când a acceptat să intre-n horă: patronul este Vâlcov! N-au murit de… foame nici celelalte afaceri: spălătoria Spotless, centrul Spa Beauty, televiziunea de casă şi implicit SC Enero Prod, la fel şi firma de avocatură dar şi cea de contabilitate.

Ca-n vremurile bune o duc acum şi constructorii de casă. SC Cafmin şi SC Panadria sunt stăpânii lucrărilor pe bani publici în Slatina dar şi-n judeţ. Ţiţirigă cel făcut peste noapte de Oprescu mare constructor, în speranţa că într-o zi va ajunge ca Vâlcov (n.n. uitând că e deja nu doar trimis în judecată dar şi urmărit penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani), mai are de aşteptat. Dacă nu le strică cineva ziua dimineaţa la 6 …

Vâlcov e în tot şi-n toată administrarea oraşului, dar mai ales a banilor municipiului. Mai are şi Prina oamenii lui atât în primărie cât şi în unele direcţii, însă tonul e dat de sus. Pentru că, nu-i aşa, vorba şpăgarului: are cine să gândească pentru ei!!!

Cel mai elocvent exemplu şi cel mai recent este chiar marea asfaltare care se derulează haotic în aceste zile de campanie electorală, un contract pe care Dragnea l-a obţinut pe mâna administraţiei Vâlcov-Prina, pe care Panadria îl execută pentru a nu se pierde banii şi de care actuala administraţie a aflat când au văzut şantierele. C-aşa-i cu rolul decorativ!

În mare, astfel stând lucrurile, nu rămâne decât o întrebare: continuă împreună şi din 2016 sau pe 5 iunie se încheie mandatul lui Vâlcov şi odată cu ele  afacerile GRUPULUI?!

Facă-se voia alegătorului…

Ana Maria Cojocaru

Print

One thought on “VÂLCOV- ÎNCĂ UN MANDAT LA PRIMĂRIA SLATINA! CONTINUĂM ÎMPREUNĂ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!