Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

JUDECAT PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ, OPRESCU CERE STRĂMUTAREA PROCESULUI DE LA JUDECĂTORIA SLATINA

12. mai. 2016

show_image_NewsPGMPHov.php_1După ce a tras cu dinţii să amâne intrarea pe fond a judecăţii dosarului în care a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă,Oprescu Marius încearcă acum din răsputeri să scape de judecata magistraţilor de la Judecătoria Slatina. Să fugă oare de judecătorul de caz sau de ochii opiniei publice din Slatina şi din judeţ cărora le cere votul pentru CJ Olt deşi este judecat pentru ucidere din culpă şi urmărit penal pentru evaziune fiscală şi spălare de bani?!

Cert este că după ce judecătorul a dispus începerea judecăţii pe fond după mai bine de un an de termene în camera preliminară, vicepreşedintele CJ Olt a cerut strămutarea procesului… pentru motiv de bănuială legitimă.

Ghinion! Cererea sa, înregistrată pe rolul Curţii de Apel Craiova, a fost respinsă, petentul Oprescu obligat la plata a 100 lei cheltuieli de judecată şi aşteptat pe 17 mai la noul termen la Judecătoria Slatina.

Procesul merge mai departe!!!

Solutia pe scurt: Respinge cererea de strămutare formulată de petentul Oprescu Marius, ca nefondată. Obligă petentul la 100 lei cheltuieli judiciare statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică de la 28 aprilie 2016.

Ana Maria Cojocaru

Print

One thought on “JUDECAT PENTRU UCIDERE DIN CULPĂ, OPRESCU CERE STRĂMUTAREA PROCESULUI DE LA JUDECĂTORIA SLATINA

  1. Sa-l mute la P.C.A-Craiova si sa o mai puna de vreo 5-6 disjungeri… .Complicat dosar(un an de zile pe camera preliminara!!).Hm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!