Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ADI CREŢU PLASAT SUB CONTROL JUDICIAR DUPĂ CE A FOST REŢINUT 24 DE ORE! ÎNŞELĂCIUNE, FALS ÎN ÎNSCRISURI ŞI UZ DE FALS!

10. mai. 2016
laurentiu-serban-283x300Update//Judecatoria Caracal a respins cererea de arestare in cazul lui Laurentiu Serban. Acesta a fost plasat sub control judiciar pe o perioada de 30 de zile.

 

Update⁄⁄ Adi Creţu aşteaptă verdictul judecătorului de drepturi şi libertăţi.
Creţu a fost adus din arest la audieri, procurorul de caz înaintând propunerea de arestare pentru 30 de zile. Potrivit PJ Caracal acesta este acuzat de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals în dosarul privind contractul de ecarisaj încheiat între SC IBERIA VELVET SRL şi  Primăria Caracal. Prejudiciul estimat produs UATM Caracal este de 166 mii lei.
În dosar mai este cercetată o persoană din cadrul primăriei municipiului Caracal ce avea ca atribuţii ducerea la îndeplinire a serviciilor de ecarisaj pe raza localităţii.
Mandatul de reţinere expiră la orele 14.00. Vom reveni cu decizia instanţei

Laurenţiu Şerban a fost reţinut , pentru 24 de ore de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal.

Astăzi va fi prezentat în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Reamintim că Adi Creţu mai este urmărit penal în alte două dosare, ambele redeschise la cererea DNA, fiind acuzat de dare de mită. Mai mult, acesta a dat deja declaraţii în faţa procurorilor anticorupţie cu privire la contractul de concesionare încheiat cu Primăria Slatina, el fiind una din persoanele cu care Vâlcov, urmare a obligaţiilor impuse de procurori odată cu măsura controlului judiciar, nu are voie să ia legătura direct sau indirect.

Revenim cu detalii!

Print

One thought on “ADI CREŢU PLASAT SUB CONTROL JUDICIAR DUPĂ CE A FOST REŢINUT 24 DE ORE! ÎNŞELĂCIUNE, FALS ÎN ÎNSCRISURI ŞI UZ DE FALS!

  1. Vai de capul vostru de handicapați, cu fulgi cu tot vă mănâncă Adi Cretu!!!! Care muncește și are o situație vi se pare că a avut de a face cu un beneficiar X dar dacă muncește si are săriți pe el. Eu am încredere în justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!