Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SOFT!!! DNA LA CJ OLT

27. aprilie. 2016

32027_t4Procurorii DNA Craiova au ajuns la primele ore ale diminetii la sediul CJ Olt. In acest moment ridica documente care vizeaza softul achizitionat de la Asesoft-ul lui Ghita. Contractul a fost semnat, banii au intrat în contul firmelor desemnate câştigătoare, dar… unde-i softu’???

Consilierul Miruna Ginerică a confirmat informatia:”Ne-au fost solicitate documente pe care le-am pus la dispoziție, documente legate de proiectul privind managementul situațiilor de urgență”.

Povestea softului…

http://www.concretinolt.ro/actualitate/noi-dezvaluiri-in-cazul-jafului-de-peste-3-milioane-de-euro/

În prima parte a anului 2012, Consiliul Judeţean Olt, din iniţiativa preşedintelui Paul Stănescu, a dispus efectuarea plăţii a 3 milioane euro (135 miliarde) către firma ASESOFT SRL, reprezentând contravaloarea unui sistem de monitorizare a bazinului hidrografic din judeţul Olt prin ISU Olt, pentru prevenirea inundaţiilor. Această suma ar fi fost suficientă pentru realizarea indiguirilor şi regularizarea cursurilor de apă in zonele cu probleme din tot judeţul. Fostul patron al grupului Asesoft  este  Sebastian Ghiţă, cel care a înstrăinat acţiunile înainte de a deveni deputat PSD.  Paradoxal, data  încheierii acestui contract a coincis cu cea în care postul naţional Realitatea TV se scinda în Realitatea TV şi Romania TV.

În februarie 2013, întrebat despre acest aspect  Ovidiu Gerard Oanca, persoana de contact de la Serviciul Achiziţii din cadrul CJ Olt, declara: <<licitaţiile au fost organizate  iar contractele semnate. Mai departe nu este treaba serviciului achiziţii…..>>  Din nou… FĂRĂ COMENTARII!!!

Despre acelaşi sistem de monitorizare, despre vehiculele de teren, bărci, serviciile de management, locul de amplasare,despre cine îl administrează, dacă a fost plătit în avans sau altfel, preşedintele CJ Olt, Paul Stănescu a declarat în data de 22.02.2013: <<Nu ştiu nimic, nu m-a făcut mama Mafalda. Totul este pe site, cine a făcut licitaţiile, cine a luat bunurile în primire sau a semnat pentru ele, să răspundă….>> Că bine zisăşi nene Stănescule!!!

Dar în atare condiţii, în data de 11.01.2011, din dispoziţia cui se adopta Proiectul de Hotarare a CJ Olt cu nr.298 cu privire la „Managementul situaţiilor de urgenţă provocate de evenimente hidro-meteo periculoasee şi de calitatea mediului” precum şi cheltuielile aferente acestui proiect fiind invocate prevederile Legii 286/2010 a bugetului de stat pe anul 2011, dar şi prevederile Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale?

Vă spunem noi: din initiaţiva preşedintelui în an de criză economica deplină!

Dar ordonanţările la plată ale acestor sume cine le-a semnat?

Tot noi vă spunem: fix acelaşi preşedinte Paul Stănescu!

Dacă a mai dispus şi plăţi în avans, atunci noi nu mai spunem nimic! Îi lasam pe procurorii DNA care azi au intrat în posesia documentelor să se pronunţe! Dar mai ales aşteptăm cu mare interes să vedem unde găsesc procurorii softul. Dacă-l găsesc…!!!

Print

3 thoughts on “SOFT!!! DNA LA CJ OLT

  1. Avand in vedere ca Burci ,pentru un prejudiciu de peste 8 milioane euro ,a primit control judiciar ,cei de la Consiliul Judetean Olt primesc cel putin o avansare cu o marire grasa de salariu si mandate de sefi ,peste banii judetului ,pentru inca 4 ani.
    Furati,fratilor, furati !Furati orice ,numai furati!

  2. Furați, fraților și apoi denunțati-vă între voi că și așa nu pățiți nimic! Faceți și voi ceva ani cu suspendare și gata, rămâneți cu banii în conturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!