Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU SE LEAPĂDĂ DE DENUNŢĂTORUL LUI VÂLCOV-ROTEA CĂTĂLIN!

26. aprilie. 2016
28 martie 2016, Rotea anunat candidat din artea PSD la Primăria Bals. Stanescu a lipsit!!!
28 martie 2016, Rotea anuntat candidat din partea PSD Olt la Primăria Bals. Stanescu a lipsit!!!
25 aprilie 2016 Rotea si-a depus candidatura. Stănescu s-a dezis total de denuntător!!

Pe ultima sută de metri a mandatului său de preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, Stănescu pare să fi înţeles cu adevărat care este valoarea expresiei care atât de tare a îndrăgit-o pe cât de mult n-a dovedit-o, în deosebi în ultimii patru ani, aceea de a fi „preşedintele tuturor oltenilor”.

Rămâne consecvent în ceea ce priveşte denunţătorii! A cerut public chiar în casa spânzuratului(n.n. televiziunea condusă de soţia deputatului Bărbulescu, ambii denunţători de bază în dosarele Vâlcov)să fie pedepsiţi la comun cu cei pe care îi denunţă şi iată că se dezice în continuare de ei. Astfel a ales să nu-şi asocieze imaginea cu cea a cărăuşului de şpagă, Rotea Cătălin. N-a girat pentru el nici la momentul anunţării intenţiei de a candida dar nici la depunerea dosarului de candidat. A mers în teritoriu, l-a însoţit pe Moţ, a fost alături şi de Liviu Radu la Caracal însă la Balş i-a împins doar pe Delureanu şi Oprescu.

Un semnal de alarmă mai ales pentru bălşeni, tras chiar de liderul PSD Olt: deşi candidat sub sigla partidului, Rotea  rămâne, denunţătorul care a povestit procurorilor cum a cărat şpaga de la Păduraru pentru Vâlcov!

AMC

Print

4 thoughts on “STĂNESCU SE LEAPĂDĂ DE DENUNŢĂTORUL LUI VÂLCOV-ROTEA CĂTĂLIN!

  1. Felicitari Paul Stanescu ! Cum sa te asociezi cu un carator de spaga ,denuntator si sa-l propui primar din partea PSD ???? Aici pacat de Psd o ia in jos cu astfel de candidati ! Pacat psd-olt a decazut rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!