Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOŢ E CANDIDATU′, RENICĂ E LOCOMOTIVA!

25. aprilie. 2016

13090462_1083235561747876_1235010136_nOri primar, ori, dacă mai rămân locuri libere, încă o dată parlamentar. Consilier local nu vrea Moţ să fie. Nu e primul pe listă dar nici ultimul. Nu e deloc. Locomotiva e Renică Diaconescu. Acelaşi care-i deschide drumul candidatului PSD Olt şi la întâlnirile cu cetăţenii. Cum se spune, are priză doctorul şi atunci de ce nu! Mai ales că o face de bună voie după ce i-a fost refuzată candidatura, deşi cotat cu prima şansă în preferinţele slătinenilor.

Să tragă lista ş-apoi… om trăi şi om vedea. Cel mai sigur, din nou se vor descotorosi de el până când Renică Diaconescu se va sătura să mai creadă în promisiunile lui Paul Stănescu. Cu el deschizător de listă speră social democraţii să împuşte doi iepuri. Al doilea sunt salariaţii SJU Slatina. Pentru asta, tot pe lista pentru CL Slatina regăsim un alt medic cu priză atât laa pacienţi dar şi între colegi, dr. Eufrosina Brătoi. Azi i-a cooptat PSD-ul, în urmă nu cu mulţi ani, când erau catalogaţi măcelari şi criminali, când Vladu îi demitea pentru că nu acceptau „reforma” lui Vâlcov, Stănescu- administratorul spitalului, n-a mişcat un deget în apărarea reputaţiei acestor medici. N-a văzut, n-a auzit.

Aşadar, cu partidul în spate, cu locomotive nume cu rezonanţă, Moţ speră să fie făcut primar. El doar şi-a depus candidatura!

AMC

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!