Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV N-A CONVINS JUDECĂTORII: RĂMÂNE SUB CONTROL JUDICIAR ŞI CU INTERDICŢIE LA DENUNŢĂTORI!

21. aprilie. 2016

646x404N-a fost cu noroc nici de data aceasta. Contestaţia depusă de Vâlcov la Tribunalul Olt privind măsura preventivă dispusă de procurori DNA în dosarul în care fostul ministru PSD a fost trimis în judecată pentru  luare de mită.  Aşadar, cel puţin deocamdată, inculpatul continuă vizitele săptămânale la IPJ Olt  conform programului de supraveghere stabilit de organul de poliţie.

Bărbulescu, Ghenciu, Prina, Rotea, Şuşală şi fraţii Păduraru rămân în continuare denunţătorii de care Vâlcov nu are voie să se apropie şi nici să ia legătura direct sau indirect. Pe lista celor „interzişi” se află chiar şi vărul Langa de la CAO, dar şi administratorul de la City Hotel- Barbu Dorina Cristina.

Decizia de miercuri nu este definitivă, Vâlcov având drept de contestaţie în termen de 48 de ore.

Solutia pe scurt: În baza art. 348 alin. 2 NCPP rap. la art. 207 alin. 7NCPP constată legalitatea şi temeinicia măsurii preventive a controlului judiciar luate faţă de inculpatul VĂLCOV DARIUS BOGDAN, în baza ordonanţei nr. 91/P/2015 din 16.11.2015 a Parchetului de pe lângă ÎCCJ – D.N.A. În baza art. 207 alin. 4 NCPP menţine măsura preventivă a controlului judiciar şi a obligaţiilor stabilite în sarcina inculpatului prin Ordonanţa 91/P/2015 din 16.11.2015 a Parchetului de pe lângă ÎCCJ – DNA, respectiv: a) să se prezinte la organul judiciar în faţa căruia se află cauza ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată organul judiciar în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei; c) să se prezinte la IGPR – IPJ Olt desemnat cu supravegherea sa conform programului de supraveghere stabilit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat; d) să nu depăşească limita teritorială a României, decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar în faţa căruia se află cauza. e) să nu se apropie de martori şi să nu ia legătura direct sau indirect cu aceştia, respectiv cu : – Barbu Dorina Cristina – Bărbulescu Ionuţ ; – Chiriţă Ilie; – Ghenciu Cristian-Marian ; – Langa Bogdan Graţian ; – Barbu Adi-Florinel – Păduraru Natalia; – Paduraru Alexandru; – Prina Minel Florin; – Rotea Cătălin Ştefan; – Şuşală Lucian Petruţ; – Timofte Petre Bogdan; – Melinte Alexandru; – Mocanu Marian Alexandru; – Păduraru Cristian; – Ramba Andrei Ovidiu; – Ramba Christian Virgil f) să nu deţină, să nu folosească şi să nu poarte arme; Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în Camera de Consiliu, azi, 20.04.2016 ora 15,45 la Tribunalul Olt.

Ana Maria Cojocaru

Print

One thought on “VÂLCOV N-A CONVINS JUDECĂTORII: RĂMÂNE SUB CONTROL JUDICIAR ŞI CU INTERDICŢIE LA DENUNŢĂTORI!

  1. Darius Valcov va ramane politicianul emblema al judetului. Si in judet este iubit ! Rusine,voua celor care il desconsiderati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!