Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ÎNAINTE CU TUPEU:OPRESCU AMÂNĂ JUDECATA, AVOCATUL AMENDAT!

19. aprilie. 2016

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt trage cu dinţii să amâne intrarea pe fond a judecăţii dosarului în care a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă.

După mai bine de un an de la trimiterea în judecată- 11.12.2014- opt termene pe cameră preliminară, cererile şi excepţiile invocate de apărătorii aleşi(n.n. patru la număr pe camera preliminară)fiind respinse, judecătorii de la Judecătoria Slatina au dispus în octombrie anul trecut începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Oprescu Marius. La primul termen stabilit pentru 15 martie Oprescu n-a binevoit să fie prezent în sală depunând o cerere de amânare pentru angajare apărători. Luni, 19 aprilie a fost stabilit un nou termen la care vicepreş. Oprescu a încercat prin apărătorul său o nouă amânare.  Judecătorul Luis Constantin a respins cererea de amânare a cauzei şi mai mult a decis amendarea  apărătorul ales al inculpatului Oprescu Marius, avocat Gaman Gabriel Dan, din Baroul Braşov, cu amenda judiciară în cuantum de 500 lei.  Noul termen a fost stabilit pe 17 mai 2015.

Scurt remember despre  parcursul dosarului de ucidere din culpă:

3 octombrie 2013, Marius Oprescu, vicepreşedinte al CJ Olt şi preşedinte al PSD Slatina, a intrat cu maşina într-o căruţă.

22 octombrie 2013, victima Nini Mihai, a decedat la Spitalul Judeţean Slatina.

24 0ctombrie 2013, Oprescu primeşte ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi ajuns în arestul IPJ Olt.

25 octombrie 2013 dosarul este preluat, după ore bune de circ între procurori şi avocaţi, de Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Craiova, Oprescu dus pentru arestare pentru 30 de zile.

26 octombrie 2013, judecătorul Romeo Petcan respinge cererea procurorilor de arestare preventivă şi dispune cercetarea în libertate.

11 decembrie 2014, procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de apel Craiova dispun trimiterea în judecată a lui Oprescu pentru ucidere din culpă şi disjungerea unui al doilea dosar în care este urmărit penal pentru două infracţiuni.

27 octombrie– după 8 termene de cameră preliminară- dosarul a fost trimis pe fond

19 aprilie 2016– dosarul disjuns privind probele de sânge şi ,,donatorul fantomă” ,,se află în continuare înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, cercetările nu au fost încă finalizate”!!!

Ana Maria Cojocaru

Print

7 thoughts on “ÎNAINTE CU TUPEU:OPRESCU AMÂNĂ JUDECATA, AVOCATUL AMENDAT!

  1. ei hai hai ce aveti cu bietul Oprescu, normal ca trage cat poate sa nu se dea o sentinta, mai are si alte dosare si nu poate lua cu suspendare in toate…de fapt el daca intra pe la beciul domnesc stie ca va ajunge un fel de dansatoare la bara la penitenciar sau va participa la concursuri de Miss in puscarie, Bercea mondial si familia lui care este cam toata prin penitenciare au anuntat ca vor sa faca parte din juriu atunci cand va intra oprescu pe acolo,nu de alta dar acum cativa ani oprescu si valcov apareau la TV cand demolau casele infractorului Bercea, cum o fi fost oare inima in tigan cand ii vedea la tv ???

  2. Cu atatea amanari,oamenii se intreaba,cata putere are acest om asupra justitiei locale.Multora le este deja frica la peopriu de el.Nu se poate!De ce atatea amanari?!In dosarul disjuns ,de ce se cauta in continuare ,,donatorii fantoma”,fapta este dovedita ,deja.Donator pute fi oricine de pe patul spitalului.Se stie clar cine a manipulat sangele si atunci de ce se cauta donatorii,se cheltuie o gramada de bani pe ADN-uri,etc.Eu i-as intreba pe cei care au manipulat sangele cum au procedat de ,,au scapat probele din vedere si au cazut in ,,ligheanul cu sangele atuia”.Dar eu nu sunt anchetator…,nu am dreptul de a pune intrebari.Va fi ,,declasificat” dosarul peste 50 de ani,iar intre timp vom avea un Terminator de justitie pe post de presedinte C.J.-Olt

  3. cred că Bercea și tot neamul lui abia asteaptă să vadă la bară dansând pe Oprescu, Vîlcov, Bărbulescu & CO……să vezi ce de euroi o să le bage la chiloței………

  4. BIneinteles ca Oprescu Marius are super pile in justitie ,bineinteles ca face ce vrea in dosarele aflate ori in faza de cercetare ori deja in instante.Una din cele mai importante pile din justitie este la vedere,o stie toata lumea,ca doar el ,Oprescu Marius,este Nasul.

  5. Amenda,luata de avocat…,,no proplem”-plateste Oprescu fiindca va avea de unde.Oare cei care il apara nu isi dau seama ca pana la urma raman fara gloante si murdaresc profesia de avocat pentru ,,30 de arginti”?!De acord -prin natura meseriei sunt obligati sa-si apere clientul,dar aici este vorba de obstructionarea actului de justitie,ori asta inseamna infractiune.Un aparator adevarat l-ar sfatui si informa cat mai corect pe inculpat si nu ar mai invoca tot felul de ,,exceptii” penibile.Adevarul este cea mai buna minciuna!!!Ori se observa cu totul altceva.,,Trasul de timp il va distruge si ii va pune capac si lui si altora ,,sfetnici la ceas de taina”.Dar ambitia este ambitie,cat despre spalatul rufelor murdare si inchipuitele incercari in aflarea adevarului cu probele sangqwine-om vedea cine il tine in palma… .Deja a trecut ceva vreme si -NIMIC!Chiar asa?!?!

  6. Nu stiu ce dracur bateti voi campii, oprescu e un i mputit inventat si scos la suprFata de toma isi va afla in sfarsit sentinta si va disparea de pe firmamentul po,iticii romanesti chiar daca el crede ca e tare si mare. Are atatea bube cat el nici nu stie , el crede ca noi nu stim ce face el ; se va convinge el mai aveti putintica rabdare, chiar daca el crede ca cu mot si cu croitoriu rezolva tot ! Va avea o mare surpriza in curand ! D na K ovesi stie dezpre ce este vorba in
    Ropozitie !putintica rabdare !

  7. Sângele din probe este al aghiotantului lui Adrian Iordache. Stie toata lumea asta doar procurorii nu vor sa stie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!