Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU CERE PEDEPSIREA DENUNŢĂTORILOR, BĂRBULESCU MAI CERŞEŞTE UN MANDAT!

17. aprilie. 2016
12998651_1139599709392520_7667995253742268308_n
„Astazi, intrerupandu-l din supravegherea lucrarilor de asfaltare in comuna,am fost alaturi de edilul comunei Simburesti, Iulian Preda, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat!”

În martie 2015 când procurorii anticorupţie l-au arestat pe Vâlcov, să-şi salveze pielea, deputatul Bărbulescu a luat seiful în spinare şi l-a dus la DNA. Totodată a scris şi un denunţ asupra căruia a revenit cu alte ocazii şi în care a denunţat toate afacerile pe care le-a înfiinţat, în care el a numit asociaţii şi administratorii. Doar banii i-a luat de la naşu′, din seiful pe care l-a păstrat în casa socrului Rotaru, drept scut în faţa posibilelor percheziţii fiindu-i imunitatea parlamentară.

Azi, să-şi salveze mandatul(n.n. implicit imunitatea parlamentară) denunţătorul s-a agăţat scai de primarii din Colegiul 2 şi nu le dă drumul până ce nu acceptă să-l ia şi pe el la depunerea candidaturii. Pentru poză, o postează, dă share, apoi like şi, cine ştie poate socializează şi Stănescu. Paul Stănescu, pentru că el este ce ce le-a pus gând rău denunţătorilor: „să fie pedepsiţi!!!” În toamnă, pe listă, Bărbulescu n-are loc. Oferta e redusă(n.n. a zburat puiu′ cu uninominalul), cererea foarte mare, la fel şi… obligaţiile. Pe Bărbulescu l-au văzut primarii în 2012 când de mână cu Vâlcov(n.n. ales senator Colegiul 1)au venit să e ceară votul şi în 2015, când tot cu Vâlcov, au ajuns la DNA. Promisiuni le-au auzit multe urechile. Fabrici, drumuri, proiecte măreţe anunţa Bărbulescu. Zice o vorbă că nu e fraier cine cere(n.n. votul) ci acela care dă!

Revenind la activitatea din ultima perioadă a deputatului de Olt, tot pe spinarea edililor din colegiu îşi face imagine pentru că, orice poate fi Bărbulescu, mai ales denunţător, dar în nici un caz garant pentru vreun ales. Nici măcar pentru un consilier local. Doar dacă cineva are vreun seif de păstrat! Cu şpagă, multă şpagă!

Ana Maria Cojocaru

Print

5 thoughts on “STĂNESCU CERE PEDEPSIREA DENUNŢĂTORILOR, BĂRBULESCU MAI CERŞEŞTE UN MANDAT!

  1. Te credeam băiat cuminte, dar meriti in egala măsura sa intri la pușcărie o data cu Valcov! Faci denunț la 7 -8 ani dupa atâtea furturi? Încă justiția e proasta ! Eu te închideam demult !

  2. ar fi tare sa si faca pagina de facebook si paul stanescu zis si Zlatina, va dati seama ce chin o fi pe el sa tasteze in limba romana cu prietenii virtuali, dar poate apeleaza la Dan Ciocan sa l consilieze, am auzit ca fost la olimpiade de gramatica cand era tinerel si este un tip super inteligent, chiar si acum la 60 de anisori e cu burta pe carte, e student la Craiova…

  3. Javrele denunțătoare merită o soartă mult mai aspră decât Vâlcov! Ei au păpat cei mai mulți bani din șpăgile lui Vâlcov, au profitat cel mai mult, în frunte cu mă-sa lui bărbulescu……….ăștia sunt în stare și din mormânt să denunțe, merită o pedeapsă mult mai crudă…………..

  4. Nu-l vrea Stanescu pe liste, dar il vrea Mot,doar au fost colegi de clasa, dar mai presus de toate, il tine pe linga el pentru ca e mogul de presa,nu?Am auzit ca deja Mot i-a promis lui Barbulescu un post de director in Slatina…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!