Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

TEHNOLOGICA RADION A DAT ŞPAGA ŞI-A LĂSAT GROPILE!

07. aprilie. 2016

Tehnologica Radion şi-a respectat agajamentele! Cel luat de Theodor Berna în faţa lui Vâcov: 20% din valoarea sumelor încasate din contractul cu CAO drept şpagă, la pungi de plastic, direct sau prin firmele de casă.

12966175_1070984872972945_1758870369_n
LUCRARE MARCA TEHNOLOGICA RADION (SPAGA 20%)!!!
12939457_1070984756306290_849050053_n
LUCRARE MARCA PRIMARIA SLATINA!!!

În schimb, aceeaşi Tehnologica Radion şi-a bătut joc de slătineni! Din 2010, de când firma de construcţii a început să lucreze la extinderea şi modernizarea reţelelor de utilităţi din Slatina, a pierdut şirul lucrărilor. Au primit contractele, au încasat şi s-au făcut că lucrează. În vreme ce negociau tranşele din şpagă cu administratorul societăţii, cei doi primari de tristă amintire, azi trimişi în judecată tocmai pe speţa mai sus amintită, ieşeau public să vândă slătinenilor  false ameninţări la adresa societăţii în auză.

Lucrările contractate trebuiau finalizate încă din 2013 însă nici astăzi nu sunt recepţionate. Pentru că nu sunt lucrări, doar bătaie de joc. iar cel mai grăitor exemplu, semnalat chiar de cetăţeni, este strada Recea. O stradă ce pare urmărită de… ghinion. Pe la începutul anului 2014, în goana după încasat, angajaţii Tehnologica Radion s-au pus pe spart strada Recea. După ei şi conductele de canalizare.  Dar şi-au strâns repede şantierul pentru că… au încurcat strada!  Şi-au dat seama că strada Recea nu era inclusă în contractul de finanţare. Aşadar au spart şi-au plecat direct la Primăria condusă de Prina să-i ceară plata pentru… spărturi, cu bani din bugetul local.

Azi, la doi ani de zile strada Recea arată la fel. Lăsată în paragină ia canalizarea încă se lasă aşteptată! Locuitorii din zonă şi-au pierdut răbdarea. Încredere nu mai au demult în promisiunile administraţiei locale. Nici în cei ce au fost şi pare, cu atât mai mult, nici în cei care sunt azi în fruntea Primăriei Slatina. Nici n-ar avea cum să îşi pună cetăţeanul baza ″în nişte unii” care-şi spun autorităţi locale şi care azi, după ce mai multe fotografii cu gropile din zonă au ajuns pe o reţea de socializare, n-au fost capabile decât să arunce pe lângă ele şi prea puţin în ele cu… pământ. Mai ceva ca-n filmele cu proşti!

Orice alt comentariu e de prisos. Imaginile spun totul. Luaţi aminte cum se administrează un oraş!

Ana Maria Cojocaru

 

 

 

Print

One thought on “TEHNOLOGICA RADION A DAT ŞPAGA ŞI-A LĂSAT GROPILE!

  1. doamna/dra,cei de la primarie au spus deja in prresa ca vor repara acolo in weekendul asta , plus ca zona e semnalizata,Daca ar fi lasat pamintul ala acollo si plecau mai ziceam dar nu e cazul ,nu mai fiti superficiali………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!