Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DIN PANAMA ÎN CIPRU, LA ASOCIAŢII SOŢILOR BĂRBULESCU!

06. aprilie. 2016

ABÎn paradisurile fiscale ajung banii, în România se fac afacerile.  Şi sunt pe profit pentru că e piaţă, pentru că băieţii deştepţi ştiu cum şi mai ales cu cine să se asocieze ca să fie bine să nu fie rău. Avem exemple nu vorbim vorbe, avem firme, avem ciprioţi, avem corupţie da′ ce n-avem chiar şi în Slatina.

În România există aproximativ 5.800 de societăţi comerciale care au conturi în Cipru(tabel-pentru-site-Cipru-5800-de-firme). Din această listă nu lipsesc firmele cu sediul sau puncte de lucru în municipiul Slatina. Sunt prietenii şi asociaţii soţilor Andra şi Daniel Bărbulescu. Chiar ei, cei doi fini ai lui Vâlcov, aceiaşi care au mers cu seiful la procurori,  mizând pe bunăvoinţa procurorilor faţă de doi bieţi denunţători.

Dar să începem cu începutul…

SC KFP Aphrodite SRL a fost prima firmă  pe care cipriotul  Kannas Charalampos a înființat-o în anul 2004, în Slatina,  str.Tunari nr.4(n.n.această adresă fiind de altfel și adresa de domiciliu a cipriotului). Ca asociat a fost firma Cantik Services limited din Insulele Virgine Britanice(Paradis fiscal!), care rămâne la data de 07.06.2007 asociat unic la SC KFP Aphrodite, reprezentată de cipriotul Savva Stylianos. Prima societate, prima afacere cu Primăria Slatina, condusă la acea vreme de pedelistul Vâlcov Darius Bogdan,  care, pe 8 iunie 2007, vindea către SC KFP Aphrodite SRL Slatina terenul în suprafață de 55.002,82 mp situat în zona Aleea Oltului, DN6(Direcția Silvică) înscris în cartea funciară cu nr.14692 și nr. cadastral 4304/1. Contractul de vânzare cumpărare a fost autentificat sub nr.1031/8 iunie 2007. Jaf la drumul mare despre care am consemnat nu doar o dată la vremea respectivă(http://www.concretinolt.ro/actualitate/daca-i-jaf-sa-plateasca-cine-a-semnat-camera-de-conturi-olt-faza-sesizare-din-mass-media/ /// ) şi pe care l-au confirmat inspectorii Curţii de Conturi Olt. Rămâne ca procurorii să stabilească vinovaţii!

Cum spuneam, aceasta a fost prima dar nu şi ultima societate înfiinţată de cipriotul Kannas  în Slatina.

• În 21.06.2007 a înființat firma Aphrodite Enterprise SRL Slatina la aceeași adresă- str.Prelungirea Tunari nr.4, avându-i ca asociați pe deja celebrul Kannas Charalambos și deputatul Daniel Ionuț Bărbulescu, fiul deja fostei șefe de la Registrul Comerțului Olt. Și în acest caz, de la înființare și până în prezent cifra de afaceri a fost zero, neavând nici un angajat dar înregistrând pierderi.

• La aceeași adresă, la data de 26.10 2006 a fost înființată SC KARYNIA ENTERPRISE SRL, avându-i ca asociați pe cipriotul Kannas și pe soția deputatului, Bărbulescu Andra-Loredana.  Pierderi, zero cifra de afaceri și nici un angajat.

• La 9.01.2008, la aceeași adresă din Slatina, se înființează SC ZELINA EXPERT SRL care în același an își mută sediul la București, Sector3, Aleea Ilioara nr.2 bis, cu asociați Kannas Charalambos care devine cetățean britanic și pe Panayitou Stylianos, fratele lui Stylianos Savva. Deși obiectul de activitate ă a fost fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, nu a împiedicat societatea să vândă componente pentru troleibuze la SC Troleibuze SA Piatra Neamț chiar după data de 01.05.2010 când își suspendă activitatea pentru 3 ani. Prezentăm doar un exemplu prin factura nr.3319493/26.11.2010, asupra acestor aspecte vom reveni într-o altă edițiie, în care vom prezenta și detalii despre desființarea liniei de troleibuz din Slatina de peste 3 milioane de euro, vândută ca deșeuri la o firmă din județul Neamț pentru numai 170.000 lei.

SC Kannas Real Estate Agency SRL Slatina  îi are ca asociați la înființare  pe același Charalambos și Bărbulescu Andra, al cărei istoric este același: zero angajați, zero cifră de afaceri și pierderi. În 2009, la 29 mai  Bărbulescu Andra se retrage și cedează părțile sociale unui apropiat(!!!) Nedelcu Marius din București. Și el intră-n „horă″ cu cipriotul-englez Kannas, veți vedea în edițiile viitoare.

• În 2013, în Slatina, str.Lipscani 18, Bl. Corp C2, CAM 4, se înființează SC ANTHEA GROUP SRL, avându-i ca asociați pe Bărbulescu Andra-loredana, care este administrator și pe Kannas Charalambos cu obiect de activitate- Alte forme de învățământ.

Aşadar paradisul nu înseamnă doar Insulele  Seychelles ci şi Cipru. Bineînţeles vorbim de paradis fiscal.

 FOLLOW THE MONEY ÎN CIPRU!

Print

5 thoughts on “DIN PANAMA ÎN CIPRU, LA ASOCIAŢII SOŢILOR BĂRBULESCU!

  1. of ce chin , ce dor si ce jale o fi pe cei la care face referire articolul…dar ma intreb oare ce faceau asa zisi procurori de la olt in timp ce apareau informatiile in presa locala ?ei de autosesizare nu au auzit ? sau erau preocupati cu selfiuri pe Facebook , am vazut ca se pricep de minune, chiar tonul l a dat sefa lor , Anuta, tare nu ?…felicitari pt articol si pt investigatiile de pe viitor

  2. dap, buna intrebare…daca nu ma insel stimabila procuroare era chiar sefa la parchetul local când don darius isi facea de cap pe banii publici si mititica de EA se facea ca nu vede , cu toate ca unele ziare chiar prezentau acte in articole…ani au trecut ea a ajuns sefa la parchetul judetean, finul ei sef pe la dna Craiova si uite asa ea pozeaza cu foc si patima pe Facebook , de parca ar fi o pustoaica…asta este,pina la urmatoarea descindere DNA Bucuresti , care speram sa fie anul acesta, mai trebuie sa asteptam…

  3. Deputatul si sotia sa sint bagati in toate afacerile, dar nu sint trasi la raspundere,in schimb , Vilcov plateste…Cu ziaristi la purtator si tv propriu,micul varan de Olt e o figura aparte in peisajul suburban al judetului…merita urmarit…

  4. Javrele astea denuntatoare, care sunt bagate în toate afacerile murdare nu au mamă nu au tată, calcă pe cadavre numai să le fie lor bine. Vîlcov s-a înhăitat cu cine nu trebuia, ghinionul lui, acum plătește iar viermii ăștia denunțători care au supt la tâța lui sunt tot liberi și cu banii în conturi. Pe cine au mituit oare să scape?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!