Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV VREA SĂ SCAPE DE CONTROLUL JUDICIAR

05. aprilie. 2016

1-darius-valcov-retinut-de-dnaTrimis în judecată în două dosare pentru fapte de corupţie, pus sub control judiciar în ambele, Vâlcov a contestat din nou măsura preventivă solicitată de procurorii anticorupţie. Solicitarea a fost înregistrată ieri la Tribunalul Olt(Dosar nr.43049/3/2015/a5), termen de soluţionare fiind stabilit pentru data de 20 aprilie şi vizează dosarul în care este judecat pentru luare de mită(3 infracţiuni), la ultimul termen judecătorul de cameră preliminară  respingând toate excepţiile ridicate(n.n. cu drept de contestaţie).

Acesta este cel de-al doilea dosar în care fotul ministru a fost trimis în judecată, primul derulând-se la ICCJ în care continuă audierea martorilor- următorul termen fiind pe 13 aprilie când la bară vor ajunge şi Anca Guşatu(n.n. cu mandat) dar şi administratorul Primăriei Slatina, vărul inculpatului, Cismaru.

Controlul judiciar îl împiedică pe fostul ministru să părăsească ţara şi îl obligă să se prezinte periodic la Poliţia Slatina conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat.

AMC

Print

2 thoughts on “VÂLCOV VREA SĂ SCAPE DE CONTROLUL JUDICIAR

  1. Păi, da! Așa ziceam și noi, să scape de control judiciar ca să poată pleca și el nițel pe la Monte Carlo, sărăcuțu”…….poate îi este dor de offshore-ul său și al finilor bărbulescu & co., al pulifricilor, etc………

  2. Si asta a ridicat numai nulitati, care dupa ce a picat au cazut cu totii. Inclusiv Prina, pe care l a parasit inclusiv nevasta. E vai de capul lui, de taran…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!