Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOŢ S-A ÎNŢELES CU BĂLAŞA!

31. martie. 2016

Ei între ei şi niciunul cu slătinenii…

digi«Care este primul lucru de care ar trebui să se ocupe noul primar?» a fost prima întrebare pe care moderatorul de la Digi 24 le-a adresat-o celor doi candidaţi la Primăria Slatina- Emil Moţ şi Marius Bălaşa!

N-a fost întrebare… încuietoare, dar la amândoi le-a dat cu rest!

În cele patru luni de când au fost anunţaţi drept candidaţi ai celor două partide au invadat reţelele de socializare cu fotografii în care arătau cum fac ei băi de mulţime, ″alături de slătineni″, ″în mijlocul oamenilor″ şi alte câteva zeci de etichete… electorale. Din uşă-n uşă, din poartă-n gard, din groapă-n stradă şi tot aşa, mânaţi, spun ei, de dorinţa de a afla ce vor slătinenii de la viitorul primar.

Şi-au aflat: NIMIC. Sau poate câte ceva, dar n-au reuşit să fie în asentimentul celor mulţi. Cel puţin asta s-a văzut în prima confruntare publică dintre cei doi candidaţi.

Bălaşa ştie că e criză de locuri de muncă. Tot aşa ştie şi Moţ (n.n.poate s-au pus de acord la… Protocol). Undeva la 2000 promit amândoi. Nu intrăm în detalii despre cum şi unde vor reuşi să le creeze(n.n. dacă vreunul ajunge primar!), important e că slătinenii, alegătorii, vor străzi fără gropi!

Aşadar, candidaţii pe lângă slătineni, oamenii tot cu problemele nerezolvate!

Aveţi grijă la gropi şi… să socializăm!

Ana Maria Cojocaru

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!