Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

OPRESCU GARANTEAZĂ: PULIFRICIUL ROTEA DE LA ŞPAGĂ DIRECT ÎN BUGETUL PRIMĂRIEI BALŞ

30. martie. 2016

valcov-roteaRămaşi fără obiectul muncii(n.n. căratul şpăgii, evaziune, spălare de bani, achiziţii de tablouri, etc), după ce procurorii le-au luat urma, rând pe rând pulifricii lui Vâlcovşi-au fixat noi ţinte, noi ″victime″, unii chiar funcţii publice.

Azi Rotea Cătălin Ştefan, lansat de Oprescu, sub cerul liber, să vadă poporu′: ″Balşul are nevoie nu doar de un primar care să semneze hârtii, pentru că asta poate să facă aproape oricine.″

Mare adevăr grăit-a pulifriciul. Balşul nu are nevoie de un primar pe care îl recomandă vocea cu care  i-a transmis lui Şuşală să întervină pe lângă Vâlcov pentru contractele obţinute de Păduraru Sorin de la Primăria Slatina şi CAO dar mai ales talentul cu care a cărat şpaga  cu maşina. Ăsta-i Rotea, candidatul garantat PSD Olt.

12935354_1062907440447355_1635840154_nDenunţător şi el ca mulţi alţii, Rotea nu s-a dat înapoi să povestească procurorilor, pe câteva pagini bune, cum a ″lucrat″în slujba fostului său şef, Vâlcov Darius Bogdan. A denunţat să scape! Deocamdată!

«La data de 29.04.2015, ROTEA CĂTĂLIN ŞTEFAN a formulat un denunţ prin care a sesizat că în luna septembrie 2014 a fost rugat de PĂDURARU SORIN ALEXANDRU să-l cheme la domiciliul acestuia din urmă pe ŞUŞALĂ LUCIAN PETRUŢ, pentru a-i da o sumă de bani pe care trebuia să i-o remită lui VÂLCOV DARIUS BOGDAN, scopul remiterii fiind justificat de martor prin expresia „să mă pun bine”, fără a-i oferi alte detalii.
În aceste condiţii, ROTEA CĂTĂLIN ŞTEFAN l-a contactat pe ŞUŞALĂ LUCIAN PETRUŢ şi după ce au venit la domiciliul lui PĂDURARU SORIN ALEXANDRU, acesta „a luat o geantă de culoare închisă în care se aflau banii şi i-a pus-o în portbagajul autoturismului marca Skoda de culoare maro”.
Denunţătorul a sesizat că ulterior, în cursul lunii februarie 2015, la rugămintea lui PĂDURARU SORIN ALEXANDRU l-a contactat pe ŞUŞALĂ LUCIAN PETRUŢ, s-au întâlnit la hotelul City şi după o plimbare cu autoturismul condus de ŞUŞALĂ LUCIAN PETRUŢ, PĂDURARU SORIN ALEXANDRU „a lăsat geanta de culoare închisă în care se aflau banii al căror cuantum nu-l cunosc, după care, împreună cu acesta, am părăsit autoturismul lui ŞUŞALĂ LUCIAN PETRUŢ”.»

Paul Stănescu n-a fost prezent la ceea ce s-a vrut a fi lansarea lui Rotea. Nici nu avea cum să-l garanteze având în vedere declaraţia publică făcută zilele trecute potrivit căreia ″denunţătorii trebuie pedepsiţi″. Şi, cum spuneam, Rotea nu e doar cărăuş de şpagă ci şi denunţător!

Ana Maria Cojocaru

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!