Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DNA: ŞPAGA PENTRU REABILITĂRILE TERMICE – ALBITĂ PRIN SPOTLESS SERVICE, ADMINISTRATĂ DE SOŢIA ŞOFERULUI ŞUŞALĂ!

30. martie. 2016

susala.psdÎn urmă cu trei ani de zile, vremuri când  autointitulaţii războinici de azi fie se aliniau la servit… Corona, fie luau lecţii de la struţi,  consemnam despre o nouă afacere a Grupului, gândită şi instrumentată în concordanţă cu banii publici şi contractele scoase la licitaţie- Spălătoria Spotless.

Arătam că în fostul punctul termic din str.Mărăşti nr. 2 înstrăinat de către Consiliul Local  Slatina la un preţ derizoriu a fost amenajată o spălătorie, în baza Deciziei nr.1282 din 25.03.2013 a APM Olt  cu privire la proiectul ,,Modernizare spălătorie Industrială din str. Mărăsti nr.2. Lucrările afacerii se derulau pe două planuri.

12899945_1063898673681565_280275284_nÎn 5 octombrie 2010 la Registrul Comerţului se înfiinţa SC Spotless Services SRL , iar la Spitalul Judeţean Slatina, în aceeaşi zi se lua decizia desfiinţării spălătoriei şi scoaterea la licitaţie a contractului de ″spălare, dezinfecţie, călcare şi uscare a inventarului moale″.  Lucrările la spălătorie s-au derulat în ritm alert. Banii au fost ultima problemă. Avea balta peşte şi Vâlcov şpagă de încasat de la Ramba- Plus Confort.

Dacă la acel moment senatorul Vâlcov nega vreo implicare în această afacere administrată de Mihaela Şuşală, soţia fostului şofer, azi inculpat trimis în judecată alături de fostul şef, azi rocurorii DNA descriu cu date şi documente iţele tuturor afacerilor.

Conform extraselor de cont ale SC Bogmar Pro Design SRL , suma de 200.906, 88 lei, parte din şpaga pretinsă şi primită de Vâlcov de la Plus Confort(n.n. contract reabilitare ternică 131 blocuri)   a fost folosită pentru amenajare spaţiu curăţătorie chimică aparţinând S.C. SPOTLESS SERVICES S.R.L. Pentru lucrările de amenajări la  curăţătoria chimică ordinul a vechit chiar de la ŞUŞALĂ LUCIAN PETRUŢ. (rechizitoriu DNA)

Potrivit denunţului formulat de Timofte Bogdan(SC Bogmar Pro Design SRL) «Precizez că atât hotelul, blocurile de la Strehareţi, cât şi S.C. SPOTLESS SERVICES S.R.L. erau firme care în realitate aparţineau lui VÂLCOV DARIUS BOGDAN.»

Iată aşadar, cum rând pe rând, ca piesele de la Domino cad şi afacerile ridicate de Vâlcov şi gaşca de pulifrici în 10 ani de administraţie. După Millenium Topographica, SC Enero Prod- Olt TV, City Hotel, Rupiah, Aceti, blocurile de la Strehareţi, azi intră pe mâna procurorilor şi spăloria prin care s-a încercat… ″spălarea, dezinfecţia, călcarea şi  uscarea″ şpăgii. N-au funcţionat utilajele…

Ana Maria Cojocaru

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!