Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

TRIBUNALUL OLT: DOSARUL VÂLCOV II- ȘPAGA DE LA PĂDURARU ȘI RAMBA

23. martie. 2016

bdv1Dosarul în care Vâlcov a fost trimis în judecată pentru luare de mită(3 fapte) de la Păduraru(n.n. contractul CAO și reabilitarea Centrului Vechi al Slatinei) și Ramba(n.n. reabilitări termice la prețuri nereale) intră pe fond. La termenul precedent(n.n.17.03.2016-cameră preliminară) magistrații Tribunalului Olt au dispus începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Vâlcov Darius Bogdan, decizia nu este una definitivă, putând fi atacată în termen de 3 zile. Astfel dosarul ar putea intra pe fond.

Tot în 17 martie, magistrații au respins toate cererile inculpatului Vâlcov, acceptând atât rechizitoriul procurorilor DNA dar și interceptările aflate la dosar, în care pulifricii arată atât traseul șpăgilor prin firmele parte din circuitul financiar fictiv de evaziune și spălare de bani, dar și implicarea fostului senator ministru de finanțe în afaceri precum City Hotel, blocurile de la Strehareți, SC Rupiah- SC Aceti.

«MOCANU MARIAN ALEXANDRU: Bă, în prostia mea, te întreb şi eu ceva acuma. În spate la hotelul ăla mai e cineva, mai am… PUD… surprize?
ȘUȘALĂ LUCIAN: [continuă pe un ton foarte scăzut] Dacă mai e cineva în afară de DARIUS? Cine să fie!? Să fie cineva…
MOCANU MARIAN ALEXANDRU: El e sigur?
ȘUȘALĂ LUCIAN: Da. »

Nume precum cel al deputatului Bărbulescu martor la număratul și depusul banilor în seif, Cătălin Rotea și Adi Barbu- cărăuși de șpagă din curtea lui Păduraru,  Prina și șoferul Șușală, vor  fi citați pe rând în fața magistraților Tribunalului Olt.

AMC

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!