Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

TOMA L-A REEVALUAT PE OPRESCU! DA′… OPRESCU MAI E ALERGIC LA OXIGENUL UNEPERISTULUI TOMA?

22. martie. 2016

Hai băieții, hai ragazzi, hai să ne avem ca frații. Nu e meci pe stadion(n.n.a pus finul Ivan cruce echipei), e lapte și miere la Olt, în Coaliția PSD-UNPR.

iordache conferinta3 martie 2011, într-o zi de joi, Organizaţia PSD Slatina condusă de Marius Oprescu(n.n. scos în 2009 în față, la europarlamentare, când s-a remarcat grație concursului de fotomodele, în urma căruia câștigătorii vor beneficia de o ședință foto cu un fotograf profesionist de modă și un book cu fotografii pentru debutul într-o viitoare carieră de model)a decis retragerea sprijinului politic a senatorului Toma.

19 martie 2016, într-o zi de sâmbătă, exilatul din Ialomița, cum însuși se declară, anunță c-a revenit. Nu doar în Olt ci aproape de masa PSD la care ar merge oricând. Și asta nu e tot. Abia acum începe să curgă mierea. De la Toma pentru Oprescu pe mâna căruia ar merge la CJ Olt(n.n dacă n-ar fi Luminița Adam să răspundă înainte la întrebare…): ″Eu aș merge fara nici un fel de treabă cu Marius Oprescu este unul dintre tinerii pe care eu i-am promovat și nu m-aș dezice spunând că nu îl prefer pe el″.

Dar Oprescu, ce zice el?  La Brătoi n-a avut intoleranță, căci pe el îl cataloga Oprescu în 2011 ca fiind ″o persoană care-şi ia oxigen de la uneperistul Ioan Toma″. Dar oare la  oxigenul uneperistului exilat e alergic?  Până în 2011 când a schimbat tubul cu cel de la Vișina, l-a ajutat să respire…

Ana Maria Cojocaru

Print

2 thoughts on “TOMA L-A REEVALUAT PE OPRESCU! DA′… OPRESCU MAI E ALERGIC LA OXIGENUL UNEPERISTULUI TOMA?

  1. Domnule candidat Emil Mot, Domnule presedinte Paul Stanescu, luati atitudine impotriva anielei necsulescu – director ingrijiri medicale la Spitalul Slatina, numita politic, spre RUSINEA PSD, tocmai de partdul in numele caruia veti veni din nou sa ne cereti votul.
    Nu va scriem din frustrari, invidie sau rautate, majoritatea dintre noi profesam cu frica de Dumnezeu si responsabilitate, insa ne-am saturat si va cerem URGENT masuri impotriva arogantei, incompetentei, mojiciei si mai ales CORUPTIEI de care da dovada aceasta individa semidocta.
    Fara nicio realizare profesionala si manageriala, aceasta inculta s-a specializat doar in angajari, mutari si transferuri pe diverse posture bine remunerate contra unor comisioane pe masura, mii de EURO, din care, dupa zisele ei catre platitori, o parte ajung si la CJ Olt. Lunile trecute, in concediu fiind, si-a organizat aniversarea in sala de sedinte a spitalului transformata ad-hoc in loc de pelerinaj, depunere de flori si cadouri, sub ochii pacientilor si cadrelor medicale consternate de mojicia si nesimtirea gestului…
    Vor urma detalii despre ultimele transferuri FARA CONCURS la anatomie patologica (sora individei, prieteni, santajisti, oportunisti etc), medicina legala, dispensar tbc, magariile de la UPU din anii trecuti (angajari fictive, plase de medicamente vindute, lipsuri in gestiune, alcoolemii aranjate)
    Un sfat catre colegi = NU TACETI, TACEREA NASTE MONSTRI !

  2. UN ALT BORFASI IN OLT,TOMA ASTA ESTE LIPSIT DE SCRUPULE,SPUNEA CANDVA CA E S-A ARANJAT,NOI SA VOTAM CUM SPUNE EL CA SA OBTINEM CATEVA FRIMITURI DE LA MASA IMBUIBATILOR,DEBARASATI-VA CAT MAI REPEDE DE MONSTRUL ASTA CARE DOMNEA CANDVA IN SCAD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!