Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

STĂNESCU LASĂ CJ-UL DAR NU ȘI PSD-UL!

18. martie. 2016

Paul-StanescuPaul Stănescu nu mai candidează pentru un nou mandat de președinte al CJ Olt, a confirmat această decizie la fiecare ieșire în spațiul public. Candidatura pentru un mandat de parlamentar a luat-o în calcul dar… mai vedem. Certitudine este însă că nu va renunța la președinția partidului. Aviz groparilor! A făcut-o pentru Dragnea(n.n. la scurt timp a fot ales…la congres) dar… a zburat puiul cu ața! E ale și așa rămâne până îi expiră mandatul. ″Am spus-o de mult că nu mai candidez la Consiliul Județean. Probabil voi candida pentru un mandat de parlamentar dar încă nu m-am hotărât. Să vedem. Sigur însă voi rămâne președinte al PSD până în 2019 sau 2020 au când o fi″.

Și tot certitudine, zice azi Paul Stănescu, ″fratele meu nu mai vrea să candideze″. Așadar, pentru ce-i ce e vizează parlamentari, s-a eliberat un loc pe listă. Greu de… convins se lasă însă primarul de la Vișina, tatăl lui Paul Stănescu. Are trei mandate dar mai vrea unul. ″Cu tata e mai greu. Mai vrea un mandat, deși eu și mama și fratele meu i-am spus să nu mai candideze. Are o anumită vârstă și îl vrem acasă. Dar el vrea să candideze. I-am spus și lui, aproape 100% nu va mai candida″.

Așadar din trei… doar unul mai rămâne. Asta dacă nu vor apărea ca surprize, poate pe listă la CJ Olt, poate la parlamentare, juniorii.

AMC

Print

3 thoughts on “STĂNESCU LASĂ CJ-UL DAR NU ȘI PSD-UL!

  1. nea paule io te sustin mincatas pana ta! haules baules Sa ajungi presedinte in locu lu ala naltu, ca prea esti cuminte si mata si nasu marius
    sa mor io daca nu vin si io cu lovele, ca incepui sa produc iara traitar familia, iau si io ba 5000 de ieuroi pa post, ba 6000 da coco, Lei nu vreau ca mia zis mie un procuror fa sa nu pui vastu pa lei ca e jale..
    auz mincatas da da vinzare nu e spitalu hasta ca las loa io sa fiu a dracu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!