Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Stănescu mai are mandat până-n iunie. Un fleac, Oprescu semnează deja de… președinte!

16. martie. 2016

stanescu-oprescu-copyNici n-a apucat bine Stănescu să-l prezinte drept ″urmaș″ la CJ Olt(n.r. nu într-un cadru oficial ci la o șuetă cu femeile din partid) că Oprescu l-a și trecut pe linie moartă. Zice o vorbă, dă-i omului putere și-ai să vezi ce face cu ea.

Și-a făcut vicepreședintele peste capul președintelui care de mai bine de o lună, și-a luat angajamentul în fața medicilor și asistentelor din Spitalul Județean Slatina că va găsi un nou director de îngrijiri. A căutat, a analizat, a chemat la discuții, a cerut recomandări până marți. Pentru că a promis că nu-i va mai prelungi mandatul Anielei Necșulescu, unul din motive, spun anumite voci, ar fi legat de faptul că aceasta obișnuia să vorbească… în numele președintelui.

Marți, trei ceasuri rele, nu i-a trecut pisica neagră calea, l-a lovit Oprescu fix în autoritate! În vreme ce președintele purta discuții pentru noul director de îngrijiri, la registratura SJU Slatina era deja înregistrată numirea Anielei Necșulescu, pentru 6 luni pe această funcție. Semnată, încă de luni,de Oprescu Marius, vicepreș. CJ Olt.

A uitat însă să-l anunțe și pe Stănescu. A aflat și el într-un târziu, de la cei cărora le promisese schimbarea. Promisiune neonorată! Încă una! I-a arătat Oprescu ce înseamnă… TRANSPARENȚĂ ZERO! Stănescu știe, o altă promisiune!

Dar oare conștientizează și faptul că acesta este doar începutul sfârșitului?! Că sapă urmașul să-și trimită deja fostul șef pe tușă. Pentru că alegerile locale, unde Oprescu va candida primul pe listă la CJ Olt, sunt înaintea parlamentarelor la care Stănescu vrea să candideze pentru un mandat de senator…

Ana Maria Cojocaru

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!