Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

GHENCIU NU PIERDE! EL NEGOCIAZĂ!

03. martie. 2016

Mutarea chioșcurilor de pe strada Aleea Macului -«lovitură de imagine» anunțată cu surle și trâmbițe de Primăria Slatina, mușcată din plin de cei care au dovedit de-a lungul timpului că se pricep cel mai bine să prindă muște din zbor. Mare adevăr grăia Vâlcov… «are cine să gândească pentru ei».

Anticipam(pentru cine a avut ochi să citească și minte să gândească) încă de săptămâna trecută, după întâlnirea autorităților locale cu locatarii de pe str. Aleea Macului, care va fi ″soluția de rezervă″ pentru care pentru primar Popa și vicele Bircea au cerut răgaz de două luni să o poată pune în aplicare(CLICK http://www.concretinolt.ro/actualitate/ghenciu-e-jupanu%E2%80%B2-primaria-slatina-e-brelocu%E2%80%B2/).

ghenciu adresaLovitură Ghenciu. Nu Primăria Slatina retrage retragerea dreptului de folosinţă a străzii Aleea Macului de către  SC Prima Piaţă 2000 SA. Acesta este doar… titlul proiectului de hotărâre aprobat. De la Ghenciu vine ″soluția de rezervă″. Adresa(foto) înaintată de concesionarul piețelor este mai mult decât edificatoare pentru cei ce s-au grăbit să dedice ode administrației locale.

Pentru că așa e în tenis, la pachet cu strada, SC Prima Piață 2000 SA predă primăriei și contractele încheiate cu cei 19 agenți economici. Se spală pe mâini de tot! De contractele încheiate pe 5 ani de zile(contrar regulamentului aprobat de CL Slatina potrivit căruia contractele de închiriere se pot face doar pe o perioadă de la o lună la 1 an!!!) și de procesul din instanță care rămâne prin retragerea dreptului de folosință a străzii fără… obiect. Cu legătură directă ambele și n detrimentul lui Ghenciu. Dacă instanța ar fi dat câștig de cauză Primăriei Slatina afacerea lui Ghenciu pica(chioșcurile trebuiau demolate, SC Prima Piață devenea bună de plata în fața chiriașilor!!!), în condițiile actuale autoritățile locale se căpătuiesc și cu  cele 20 de contracte de închiriere pe care trebuie să le mențină până la 15.10.2019.

Și, nu pentru imagine ci pentru buna informare, oare există vreo legătură între termenul de două luni(n.n. luna mai a.c.) înaintat de autorități și termenul(n.n. aceeași lună mai a.c.) la care se realizează și amortizarea chioșcurilor metalice(n.n. ele intră în proprietatea SC Prima Piață 2000 SA!!!)? Întrebăm nu dăm cu paru′.

Ghenciu nu pierde! Ghenciu negociază! Nu mai încasează chiria pe teren, ci pe chioșc!!!

Să curgă… lichiditățile!

PS. Așteptăm dreptul la replică asumat poate pentru primar…

Ana Maria Cojocaru

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!