Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

SHOPPING DE CANDIDAȚI…

01. martie. 2016

A venit luna martie! Se pare că a început și shoppingul de candidați. Era anunțat, nimic imprevizibil, căci de acolo de unde-s mulți și… puternici(zic ei!) informația circulă mai repede…

5 miliarde bucata(n.n. vechi!). Așa se aude!  Pare mult, dar pentru ei e mizilic. Banii la purtător, în portbagajul mașinii cum obișnuiau și pulifricii lui Vâlcov să plimbe șpaga- vezi Rotea, Șușală, Păduraru. Traseul lung, de la Spineni la Tătulești, Colonești și tot așa, localitățile bine țintite, la fel și candidații la funcția de primar. Ai altora căci ei nu au. De asta și cumpără. Să fie puternici ca… Oltul Puternic.

Unde nu ține cu sacoșa se plusează(n.n. la candidatul primar în funcție). Promisiune pentru asfaltarea a câțiva kilometrii de drum și ce-i mai trebuie omului prin comună. Promit că nu-i doare gura, dau că nu dau din buzunarul personal ci din… LICHIDITĂȚI! Se aude că săptămâna trecută ar fi fost una productivă. Din trei încercări, două au avut succes, la a treia au rămas și cu banii dați dar și fără candidat. Dar merg mai departe. Shoppingul continuă pentru că au băieții… lichidități.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!