Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Când l-au vândut ″niște unii″ pe Ciugulea…

26. februarie. 2016

autoritatiAmintirile îl răscolesc. ″PNL Olt n-a fost niciodată căruța PSD″, hotărât lucru, garantează Ciugulea de la ALDE Olt azi. Bineînțeles, este vorba despre PNL-ul de pe vremea când el era președinte de partid și copreședinte al USL, alianța în baza căreia, la masă cu Stănescu și ai lui(n.n. Vâlcov la loc de cinste!), au împărțit funcțiile în deconcentrate și-au pus candidații din iunie 2012. Din trei în doi, majoritatea adjuncților la PNL, șefii la social democrați, primari PSD, viceprimari liberali(n.n. au reușit puțin peste 20 de liberali să ajungă totuși primari).

Da′ Ciugulea asigură că s-a ținut tare la negocieri, pe toate planurile. Alții l-au faultat: ″USL a fost alianță înregistrată dar eu am ținut să avem candidați separați. M-au vândut unii  lideri marcanți. Eu nu am vrut să negociez pentru mine să ajung vreun deputat sau altceva.

Și acum face la fel!  Iar e protocol cu PSD Olt, pentru locale deocamdată, liber la alianțe. Unii le zic jocuri sau transferuri de candidați, pe modelul ține-l pe-al tău să iasă al meu sau invers, stă al meu și câștigă al tău. Impresariat… politic zic alții, funcție și de cum zice și colegul de protocol, Paul de la PSD! Rămâne de văzut ce face Ciugulea: vinde el sau îl vinde pe el iar vreun lider?!

Deocamdată i-au luat primarul lui Toma de la Curtișoara.Oricum PSD-ul nu l-a vrut, are candidat acolo…

AMC

Print

One thought on “Când l-au vândut ″niște unii″ pe Ciugulea…

  1. Mare javra si Ciugulea…a sarit din lac in put cu ALDE,a crezut ca o sa castige PSD presedintia dar s a pacalit!!!nu i de mirare ca si copiii lui sunt la fel de javre!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!