Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CU TOATĂ DRAGOSTEA, DOMNULE ″PENTRU PRIMAR ″ POPA…

25. februarie. 2016

popaInterimarul de la Slatina e glumeț. Se ține de șotii. Pe banii noștri, pentru că nu e ales dar și pentru că tot ceea ce face în această perioadă cât partidul l-a pus să semneze pentru primar nu decontează personal ci totul se centralizează la Emil Moț. Dar asta e treaba… partidului și-a candidatului.

A noastră, ziariști și nu lupi moraliști sau autointitulați deontologi, este să-i informăm pe cetățeni, plătitori de taxe și impozite, unde se scurg banii dumnealor.

Ieri , pe Gădiște, a avut loc ședința Consiliului Local Slatina. Pe ordinea de zi, supus spre aprobare și votat, proiectul nr.76 referitor la aprobare Programe şi proiecte culturale, educative şi manifestări sportive pe anul 2016. La punctul 6 din anexa nr. 1 a fost alocată suma de 60.000 lei pentru evenimentul ″De Dragobete, iubește românește″ care ar fi trebuit să aibă loc miercuri, 24 februarie(un eveniment tradiție în ultimii ani la TSD Olt, sub același nume- vezi arhiva TSD Olt!!!). Am consemnat în ediția de iei despre asta(nn. pentru buna și CORECTA informare a primarului interimar Popa click aici PSD Olt pastreaza traditia. Primaria Slatina plateste-de-dragobete ) și ce să vezi, Primăria Slatina nu a mai organizat evenimentul pentru că, se arată azi într-un comunicat- drept la replică la cele notate de noi- ″a coincis cu ziua, dezbaterii calendarului în ședința Consiliului Local Slatina desfășurată tot miercuri – 24 februarie a.c.″. Primăria Municipiului Slatina dezminte informația apărută în spațiul mass-media în cursul zilei de miercuri – 24 februarie a.c. conform căreia ar fi organizat o manifestare de Dragobete pentru care ar fi cheltuit suma de 60.000 lei de la bugetul public autohton″- se precizează în dreptul la replică.

Cu toată dragostea domnule ″pentru primar″ Popa, recitiți articolul și veți observa că doar am consemnat despre proiectul inițiat de colegul dumneavoastră Bircea Cristian, în care este cuprins acest eveniment, prima ediție în acest an, culmea coincidenței în care cu părere de rău nu credem, purtând aceeași denumire cu cea organizată an de an de partidul al cărui membru sunteți. Fără a fi acuzați de lipsă de modestie, dacă noi nu am fi consemnat despre acești bani dar și despre alte două evenimente pentru care au fost de asemenea alocate și aprobate fonduri importante de la buget, oare acest ,,aspect″ nu era băgat sub preș, acolo unde este toată mizeria?

Ne asigură același ″pentru primar″ Popa că ″suma alocată în acest sens de 60.000 lei a rămas la bugetul local.″ Ori, în atare condiții, întrebăm și noi, nu dăm cu parul: nu se impunea un amendament la acest proiect de hotărâre prin care cei 60.000 lei să rămână în bugetul local din moment ce evenimentul cu pricina nu a mai avut loc?

Tot printr-un drept la replică, așteptăm  răspunsul de la juristul Primăriei Slatina sau poate chiar de la Prefectura Olt! Până atunci bine ar fi să-i urmați sfatul colegului de partid și să puneți mâna pe carte. Nu de alta dar dacă ați fi citit corect cele consemnate, ați fi înțeles CONCRET!

Ana Maria Cojocaru

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!