Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

PSD Olt ″păstrează tradiția″. Primăria Slatina PLĂTEȘTE de Dragobete!

24. februarie. 2016

Ai reciclat, Vâlcov ți-a dat un copăcel de la Rupiah, ai găsit cele mai multe ouă vopsite și ascunse de Prina în parc, ieurașul ți-a dat bicicletă. PSD Olt păstrează tradiția! De Dragobete, iubește românește! Anul acesta, nu pentru că ar fi campanie elctorală, Primăria Slatina plătește! Că doar continuăm împreună. Să construim dar mai ales să plătim. 60.000 în numele… Dragobetelui pesedist.

dragobteO sărbătoare cu care anual tineri social democrați au defilat, aceeași organizație al cărei membru a fost și actualul viceprimar cu atribuții de primar. „Ca de fiecare dată şi anul acesta TSD păstrează tradiţia şi vine în faţă dumneavoastră cu un eveniment dedicat iubirii: «De Dragobete, iubeşte româneşte!».″ Astfel promova evenimentul fostul președinte al TSD Olt, finul lui Oprescu, Ionuț Ivan. 

Pentru ce cheltuie azi,24 februarie,  Primăria Slatina 60.000 de lei ? Să promoveze fix folclorul, căci… dacă nu de Dragobete atunci când?!

Păstrând aceeași linie și având pe mână atât banii contribuabililor cât și o mașinărie de vot slugarnică, dacă azi se găsesc 60.000 de lei, e ce nu ar mai cheltui și pe 8 Marie, aceeași Primăria Slatina vreo 70.000 lei pentru niște simpozioane și bineînțeles  mese festive.

Cu 130.000 lei din bugetul local PSD Olt  ajunge la tineri și femei. Dar cum pensionarii sunt cunoscuți ca fiind electoratul ,,fidel″, PSD-ul nu-i lasă la greu. Tot Primăria Slatina plătește: pelerinaj pentru vârstnici- aprilie-mai 2016. Afacerea electorală costă doar… 10.000 lei.

Un fleac ar zice unii. Dar totuși, e o avere pe lângă cei 2.000 lei alocați pentru Concursul interjudețean INFO OLTENIA(Concurs interjudeţean de informatică programare pentru elevii de liceu din zona Olteniei) sau 6.000 lei pentru Concurs Interjudețean de Matematică„Eugen Ionescu”.

Moț le transmitea elevilor să pună mâna pe carte, Primăria Slatina promovează folclorul și… mesele rotunde!

Una vorbim…, alta plătim!

P.S. Pentru ei interesați, citiți(_Proiect_76_) ca să știți ce votați! Proiectul de hotărâre intră azi la vot în ședința CL  Slatina.

Ana Maria Cojocaru

 

 

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!