Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV A BĂTUT CU PUMNU′N MASĂ! BRELOCUL CL SLATINA S-A EXECUTAT… PE LÂNGĂ LEGE!

04. februarie. 2016

Fuga de semnătură- aceasta a fost regula numărul unu a șpăgarului cât timp a condus Primăria Slatina. Nu și-a asumat responsabilitatea contractelor cu cântec încheiate cu firmele de casă, nici cu cee de la care a încasat șpăgile. Întotdeauna au fost băgați la înaintare pulifrici. Pentru un pumni de galbeni… o semnătură! Fie ea și penală! După modelul Ghenciu, mai bine la pușcărie decât din nou în sărăcie! Deviza pulifricilor!

investire darius valcov primarAșa au fot semnate contractele de concesiune de cei doi viceprimari- Ana Anghel și Dan Bălășescu, deși la vremea respectivă delegat era celălalt penal, fost administrator public, condamnat Prina Minel Florin. La fel, doar la inițiativa lui Vâlcov dar nu și sub semnătura lui au fost vândute terenurile din Slatina, punctele termice și exemplele sunt multe.

Azi, oamenii lui Goga de la Camera de Conturi Olt au văzut… abaterea! Abia azi constată și consemnează în raportul de control ″încheierea de angajamente legale cu nerespectarea prevederilor legale privind semnarea acestora de către primarul UATM Slatina, ca urmare a împuternicirii date nelegal de către Consiliul Local unei alte persoane″.

Tot azi și pulifricii denunță!Au semnat, au încasat da′ n-au vrut, i-a pus Vâlcov! Cât despre consilierii locali, abia din iunie slătinenii au ocazia să nu mai trimită la Slatina niște marionete!

Ana Maria Cojocaru

Print

One thought on “VÂLCOV A BĂTUT CU PUMNU′N MASĂ! BRELOCUL CL SLATINA S-A EXECUTAT… PE LÂNGĂ LEGE!

  1. Pentru hotararile nelegale consilierilor li se poate angaja raspunderea,pentru recuperarea prejudiciului,in functie de votul exprimat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!