Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

CONCRET!!! CISMARU CONFIRMĂ: CENTRALA FOTOVOLTAICĂ A MURIT ÎN FAȘĂ!

01. februarie. 2016

AM AVUT DIN NOU DREPTATE!

imagineIstoria se repetă! De fapt ″autoritățile″ alese de popor se încăpățânează să nege în continuare… evidențele chiar și atunci când sunt demonstrate cu date, fapte, dovezi concrete! La începutul lunii decembrie consemnam despre moartea în fașă a unui măreț proiect cu care au defilat două campanii electorale cei doi penali care au condus Primăria Slatina. Este vorba despre Centrala Fotovoltaică pentru care a fost senat contractul de finanțare încă din iunie 2013 însă până la 31 decembrie 2015 nu s-a putut realiza atribuirea contractului.

Oficial, cei de la Primăria Slatina au exclus posibilitatea pierderii finanțării. Cum spuneam, la momentul decembrie 2015 consemnam despre acest subiect arătând că este o cauză pierdută! În incompetență și șpăgi, promisiuni electorale deșarte, pe același drum al pieirii ca și centura ocolitoare a Slatinei!

„Având în vedere că pentru acest obiectiv cofinanţarea era de aproximativ 98%, este o investiţie mult prea mare pentru a fi susţinută din bugetul local şi, în momentul de faţă, nu ne-o putem permite”, declară azi administratorul Cismaru.

La el cum procurorii au confirmat cele consemnate de-al lungul acestor ani despre jaful din Primăria Slatina, azi autoritățile locale fac același lucru- confirmă MOARTEA CENTRALEI FOTOVOLTAICE!

Pentru… documentare:CLICK  A MURIT CENTURA LUI VÂLCOV. DUPĂ EA ȘI CENTRALA FOTOVOLTAICĂ! TRĂIASCĂ ȘPAGA ȘI INCOMPETENȚA!

Ana Maria Cojocaru

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!