Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DENUNȚĂTORUL BĂRBULESCU S-A… REACTIVAT!

27. ianuarie. 2016

1934317_638676586271525_6654603217453325775_nNu pe blog, acolo la un click distanță dai tot de Darius Vâlcov Bogan-senator!

A scos din nou capul în lume. A terminat cu denunțurile,deși mai sunt dosare în lucru pe masa procurorilor anticorupție, a dus seiful cu lingouri și tablouri- l-a ajutat și soția să-l care, acum are pretenția să fie ales din nou parlamentar în toamnă. Tot sub sigla PS Olt, pentru că Oprescu s-a lepădat doar de Prina și Vâlcov.

Se pare că i-a fost ridicată și interdicția pusă de Stănescu după ce DNA a spart gașca, acum are voie să participe la ședințele de partid. Ba mai mult chiar a făcut parte din delegația oficială a PSD Olt, duminică 24 Ianuarie-Ziua Unirii. D′a dreapta lui Oprescu, căci acum pentru amândoi au cerut procurorii redeschiderea urmăririi penale. Se pare că nu doar oamenii legii sunt indulgenți cu denunțătorii. Îi răsplătește și partidul.

Iar Bărbulescu i-a scăpat de Vâlcov: ,,Martorul BARBULESCU DANIEL a precizat ca în vara anului 2011, VÂLCOV DARIUS BOGDAN i-a spus să înfiinţeze 3 societăţi comerciale, respectiv o firmă de cadastru, o firmă de contabilitate şi un birou de avocatură, folosind, pentru capitalul social şi investiţiile necesare înfiinţării celor 3 afaceri, sume de bani furnizate de acesta, în valoare de aproximativ 1.500.000 lei noi, urmând ca după recuperarea banilor necesari investiţiei să devina partener în cele trei afaceri. Astfel, martorul a înfiinţat S.C. CONTIS CONSULTING COMPANY S.R.L. – firma de contabilitate, S.C. MILLENIUM TOPHOGRAFICA S.R.L. – firma de cadastru şi Societatea Civilă de Avocaţi Ciobanu şi Asociaţii.

AMC

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!