Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Șpăgi, lingouri, tablouri și-n 2016!? Pe ce vrei să meargă banii Slatinei?

25. ianuarie. 2016

·Bugetul orașului pentru 2016, în dezbatere publică

olectivPrimăria Slatina anunță că proiectul de buget al municipiului pe anul 2016 a fost definitivat, azi, începând cu orele 13.00, la Casa Căsătoriilor fiind pus în dezbatere publică.

A devenit tradiție la Slatina ca bugetul să fie discutat, an de an(n.n.să fie vreo 10…) de EI cu EI!

NOI nu! Pentru că NOI nu am fost prezenți. Cu excepția ziariștilor(n.n. doar pentru că e o știre!) de puține ori s-a întâmplat să fie prezenți câțiva cetățeni, cât să-i numeri pe degetele de la o mână.Banii au mers pe proiecte destinate firmelor de casă, mare parte intra în contul firmelor concesionare ale serviciilor publice, sport pentru finul lui Oprescu, cultură pentru ONG-uri alese pe sprânceană, manifestări dedicate filmului adus de Lavinia Șandru în Slatina pentru că… a putut(!!!), Slatina, dragostea lor și așa mai departe. S-au întors către cei doi primari de tristă amintire și grupul lor de pulifrici, în șpăgi, tablouri, lingouri, proprietăți fără număr și conturi substanțiale.

Scumpă rău a fost plătită indiferența cetățenilor plătitori de taxe și impozite față de bugetul pus în dezbatere publică an de an.

Anul acesta poate însemna RESETAREA sistemului corupt pentru că din bugetul pe 2016 se va înfrupta atât actualul primar cât și viitorul. Sau poate nu! Depinde doar de interesul pe care slătinenii îl vor manifesta, ei având posibilitatea de discuta direct cu inițiatorii proiectului de buget despre modul în care banii vor fi folosiți în acest an. Pentru dezvoltarea Slatinei și confortul slătinenilor! EI pentru NOI!!!

#Colectiv-IEȘIȚI DIN CASĂ DACĂ VĂ PASĂ!

CONCRET

 

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!