Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

VÂLCOV A LUAT DE LA BERCEA BANI PENTRU EL DA’ ȘI PENTRU BĂSESCU! ȘTIE PROCURORUL IACOBESCU!

15. ianuarie. 2016

arest-la-domiciliu-pentru-darius-valcov-decizia-magistratilor-nu-este-definitiva-305828Incã un fals mit al șpãgarului care-a pârjolit Slatina și-a șpãguit aproape toate contractele publice a cãzut.

Deși public s-a declarat un dușman al lui Bercea Mondial, ajuns in fața procurorilor DNA, Vâlcov și-a adus subit  aminte cum a luat bani de la interlop. Potrivit procurorului Iacobescu și carnețelului lui Bercea, Vâlcov nu doar a încasat șpaga de la diverși oameni de afaceri dar a și intermediat la rându-i șpaga: de la Bercea pentru Bãsescu! Potrivit procurorului ar exista în acest sens chiar și un autodenunț al șpãgarului Picasso!

Insă lucrurile devin și mai interesante când în discuție se ajunge la…. Brazilia și un… fost ministru din Guvernul Ponta care-si ducea acolo banuți! Cin’ sã fie, cin’sã fie?! (Remember -Brazilia… Dragostea mea! ).

Ar ști Serviciile, zice tot Iacobescu…

AMC

Print

2 thoughts on “VÂLCOV A LUAT DE LA BERCEA BANI PENTRU EL DA’ ȘI PENTRU BĂSESCU! ȘTIE PROCURORUL IACOBESCU!

  1. Articolul nu este foarte clar atunci cand se face referire la ”Basescu”. Care ”Basescu”? Fratele fostului presedinte sau fostul presedinte ?

  2. Baietii arunca tot felul de stiri false sa dispara din peisaj adevaratele stiri . Iata un exemplu : http://www.comisarul.ro/politic/incendiar/declaratii-fierbinti-la-procesul-curvelo_674925.html. Ce avem noi aici ? Un anume „domn” pe care „curvele de lux” l-au cunoscut la Ranca. Cin ‘ sa fie, cin ‘ sa fie ? O fi cumva domnul cu sotia fost judecator spagar ? Daca da, atunci sa inteleaga si doamna ca de regula nu exista nici o diferenta intre modul „cinstit” cum castiga ea banii si modul „cinstit” in care castigau curvele de lux. Si inca ceva : Dumnezeu face dreptate : ea castiga banii ca o „curva” a justitiei iar sotul dadea banii inapoi la curve.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!