Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

FAVORIZAREA INFRACTORULUI: ÎNTRE EI, IORDACHE, OPRESCU și STĂNESCU!

14. ianuarie. 2016

stanescu-iordFinal de mandat pentru Andrei Iordache la Spitalul Județean Slatina. Nu pentru  nu s-ar fi putut(doar a avut vreme de aproape patru ani prelungiri fără număr!) ci pentru că nu a mai vrut Paul Stănescu. Pentru că nici Iordache nu l-a vrut pe Moț. ″Paul Stănescu m-a chemat la Consiliul Județean unde mi-a spus foarte clar că dacă nu sunt pe scenă la lansarea candidatului PSD la funcția de primar, să declar public că-mi retrag candidatura și că-l susțin pe Emil Moț, drumurile noastre se despart, că nu mai avem ce discuta și plec de la spital. A doua zi, a fost convocat Consiliul de Administrație și a început procedura de scoatere la concurs…”

Declarația publică a încă managerului sună a denunț. Asta dacă cineva se apleacă asupra ei. Cineva care trebuie să vegheze la respectarea legii. N-a fost întâmplător aruncată presei ci după o discuție în prealabil cu ,,domnul avocat Țuluca″. Pentru că Paul Stănescu este președinte al CJ Olt, Iordache manager SJU Slatina iar Oprescu martor la discuție. Adică, presupunând că vreun procuror s-ar sesiza din oficiu cu privire la aceste aspecte, Oprescu ar putea ajunge chiar acuzat de… favorizarea infractorului. Este aceeași infracțiune pentru care Andrei Iordache și-a petrecut o noapte în arestul IPJ Olt alături de Oprescu în urma accidentului de circulație produs de cel din urmă, și pentru care este în continuare urmărit penal.

Dacă mai pui la trafic de influență încă o declarație potrivit căreia ,,președintele Paul Stănescu are voie să numească un manager interimar dar nu are voie să aranjeze un concurs!!!”, atunci… se schimbă încadrarea. Sau doar se adaugă încă o infracțiune.

Rămâne de văzut exact la ce oră, dacă la 6 dimineața sau seara cum s-a întâmplat când a fost reținut Marius Oprescu.

Ana Maria Cojocaru

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!