Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

MOȚ EMIL CONSTANTIN. DIN LUMEA NECUVÂNTĂTOARELOR…

08. ianuarie. 2016

motPe Moț l-a pus Stănescu să candideze la Primăria Slatina. Nu ai e o noutate, a aflat toată suflarea odată cu marea lansare de la Centru Cultural Eugen Ionescu.

Are cu ce! E în top! Cu rușinea! Mai mult pentru cetățenii Slatinei care l-au ales în 2012 deputat în speranța că se va zbate pentru binele lor, că va veni cu proiecte viabile. Dar a trecut ca rața prin Parlament. Zero pe linie.

 Zero intervenții în lucrările plenului Camerei Deputaților pentru că, spunea el de bună voie,  n-a avut ″motive întemeiate” care să-l trimită la tribună. A stat cuminte în bancă. Zero declarații politice si nici o interpelare. Și-a pus însă semnătura, la grămadă că nu-i frumos să refuzi un coleg, pe 27 de proiecte legislative.

Cu așa… inactivitate vreme de trei ani, vrea acum Moț să-l voteze din nou slătinenii. Dar nu în Parlament, vrea mai bine, la Primăria Slatina. Există posibilitatea ca nici aici, de va fi să-l scoată PSD primar la numărătoare înainte de… 6 dimineața, să nu găsească ″motive întemeiate” să ajungă la serviciu. Nu știe probabil că ulciorul nu merge de multe ori la apă, iar din 2012 până azi slătinenii au văzut ce a însemnat OLTUL PUTERNIC: lingouri, tablouri, șpăgi fără număr doar cu TVA, contracte date cu dedicați și lucrări de mântuială, JAF în bugetul local!

Un lucru e cert în ceea cel privește pe MOȚ: este cu indemnizația este la zi! Încasată!!!

PS. Puneţi mâna fraţilor şi învăţaţi, puneţi mâna pe carte! Vreţi să ajungeţi ca el? Puneţi mâna pe carte!

Ana Maria Cojocaru

Print

2 thoughts on “MOȚ EMIL CONSTANTIN. DIN LUMEA NECUVÂNTĂTOARELOR…

  1. l au pus sa candideze deoarece are stanescu si ai lui nevoie de o doamna judecatoare de pe la curtea de apel Craiova si spera ei ca daca ii ajuta fiul ei vor scapa….sa speram ca vor scapa ca darius Bogdan valcov, si el tot asa credea dar viata i a aratat altceva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!