Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

BOOMERANGUL FC OLT: AZI, PERCHEZIȚII LA FINUL LUI OPRESCU, IONUȚ IVAN!

08. ianuarie. 2016

Se strânge lațul, se mărește aria… inculpaților!

SAMSUNG
SAMSUNG

Ivan și Cismaru pe urmele nașilor Oprescu și Prina, în fața procurorilor. A venit scadența pentru Afacerea ″BANI PENTRU FOTBAL”. Zeci de miliarde din bugetul public al  CJ Olt și Primăriei Slatina pentru clubul sportiv FC OLT, azi băgată în faliment tocmai cu speranța că se vor șterge urmele.

Sărbătorile de iarnă nu le-au priit nici celor doi fini dar nici nașilor. După Crăciun atât Ivan cât și Cismaru au fost citați la Parchetul Slatina să dea explicații procurorilor. DELAPIDARE- aceasta este infracțiunea pe urmele căreia au intrat oamenii legii.

Azi, în jurul prânzului locuința lui Ivan(n.n. cea din zona Școlii NR 3- prietenii spun că nu este singura proprietate) a fost percheziționată. Procurorii au ajuns și la Casa Europa acolo unde sunt cazați  dar și la CSM Slatina de unde au ridicate mai multe documente. Se pare că săptămâna viitoare sunt programate alte audieri ale celor implicați în FC Olt, fratele vicepreședintelui CJ Olt, Dan Oprescu fiind antrenorul echipei.  Dar despre toți cei implicați vom afla cu siguranță mai multe din referatul procurorilor…

PS. Marius Oprescu este urmărit penal pentru spălare de bani şi evaziune fiscală. La pachet şi preşedintele CJ Olt, Paul Stănescu, ordonatorul de credite, pentru abuz în serviciu şi conflict de interese.

Print

One thought on “BOOMERANGUL FC OLT: AZI, PERCHEZIȚII LA FINUL LUI OPRESCU, IONUȚ IVAN!

  1. VA ROG URGENTATI CONTROALE LA FIORE BIANCO–DROGURI SI PROSTITUTIE, IN PLUS ACEST SPATIU FUNCTIONEAZA FARA AUTORIZATIE DE CONSTA RUCTIE, FARA AUTORIZATIE DE LA CELELALTE INSTITUTII.
    RUSINE, CUM D-L BARBULESCU FACE BANI, FARA JENA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!