Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

DIN CICLUL „SCAPĂ CE MAI POATE”: TOMESCU DĂ CU FALIMENTU′-N PULIFRICII LUI VÂLCOV!

06. ianuarie. 2016
20150827_114746.psd_În  timp ce la DNA procurorii încearcă să deslușească ițele marelui jaf produs la Slatina, pulifricii, în libertate, nu doar că se consideră mai presus de lege ci întreprind toate demersurile să scape de sechestru cât pot de mult din ce-au acumulat în acești 10 ani.
În perioada în care un salariat al său și pierdea viața la locul de muncă, în Stația de Betoane a SC CAFMIN SRL, Tomescu înregistra pe rolul Tribunalului Olt cereri pe bandă rulantă în încercarea disperată de recupera  banii obținuți din afacerile pe care tandemul Vâlcov-Prina i le-a pus pe tavă! Bani publici, contracte ilegale- dovedite de procurori.
Astfel, după ce în iunie 2015 a acționat în instanță SC Bogmar Pro Design SRL pentru suma de 10 miliarde lei obținând câștig de cauză azi același Tomescu Constantin inculpat în dosarul Vâlcov I, cere falimentul aceleiași societăți.
Nr. unic (nr. format vechi) : 3213/104/2015
Data inregistrarii 19.11.2015
Data ultimei modificari: 16.12.2015
Sectie: Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal
Materie: Faliment
Obiect: procedura insolvenţei – societăţi cu răspundere limitată
Stadiu procesual: Fond

Părţi

Nume Calitate parte
SC CAFMIN SRL Creditor
SC BOGMAR PRO-DESIGN SRL Debitor
SC BOGMAR PRO-DESIGN SRL PRIN ASOCIAT UNIC MARINA M. DANIELA CRISTINA Debitor

Societatea administrată de Timofte Bogdan, la rândul-i inculpat în același dosar de corupție, este cea care s-a ocupat de investițiile de la Hoelul Șpăgarului Picass: ″În ceea ce priveşte investiţiile făcute la hotelul City, acestea sunt făcute de către S.C. BOGMAR PRO DESIGN S.R.L. ca şi societate deţinută şi administrată de către TIMOFTE PETRE BOGDAN, dar societate care era deţinută şi administrată în fapt tot de către VÂLCOV DARIUS BOGDAN”(referat DNA).

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!