Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

TRIBUNALUL GORJ A STABILIT ULTIMUL TERMEN ÎNAINTE DE PRONUNȚAREA ÎN DOSARUL VÂLCOV! INCULPATUL- IZOLAT ÎN ITALIA!

Tribunalul Gorj a reluat dezbaterile în dosarul în care Darius Vâlcov este judecat pentru instiare la dare și luare de mită în legătură cu societatea Millenium Topographica SRL. Alături de acesta sunt judecați pentru luare și dare de mită și Eduard Cincu, Mircea Dogaru și Elena Calotă, administratorul SC Millenium Topographica SRL la data comiterii faptelor.

La termenul de marți atât la solicitarea unui dintre avocații inculpaților a solicitat amânare, neputând fi prezent la instanță având alte dosare pe rol. Judecătorii au admis cererea și au dispus amânarea cauzei la data de 16 iunie, acesta fiind ultimul termen la care atât avocații celor paru părți cât și procurorul vor susține pledoariile finale, urmând ca instanța să rămână în pronunțare, potrivit avocatei Mihaela Greblă: ”Astăzi s-a amânat cauza întrucât unii din apărătorii celorlalți inculpați nu au putut ajunge având alte cauze la alte instanțe. S-a stabilit termen pentru 16 iunie la ora 11. Ultimul termen”. Sentință nu va fi definitivă.

Darius Vâlcov nu a fost prezent la proces. Se pare că acesta mnu a revenit din Italia, acest lucru nefiind posibil în prezent din cauza restricțiilor de deplasare gereate de epidemia de coronavirus. Chiar și după ce zborurile spre și dinspre Italia nu vor mai fi suspendate, la intrarea în țară pe perioada stării de alertă Vâlcov va trebui să stea în carantina timp de 14 zile.

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!
GREU DE DETAȘAT II- CU CHESNOIU ȘI OROS!

Săptămâna trecută s-a mai consumat încă un episod din telenovela ”depesedizarea AFIR”! . Care pe cine se aleargă, e cam...

Închide