Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

Bănci cu spațiu depozitare

24. iunie. 2021

Există bănci care au fost concepute nu doar pentru a ne așeza pe ele, există și bănci cu spațiu de depozitare, cu o întrebuințare mai largă. Cu alte cuvinte, o bancă cu spațiu depozitare combină un design frumos cu o utilizare practică. Unele astfel de bănci sunt ideale pentru living și pentru camera copilului în timp ce altele sunt așezate la casa scărilor sau pentru terasă sau grădină.

Banca cu spațiu depozitare este ideală pentru un hol sau pentru o sufragerie. Este una din cele mai importante mobile dintr-un hol. În viața de zi cu zi, avem adesea tendința de a ne lăsa cheile, ochelarii de soare sau corespondența în apropiere de ușa de intrare. Drept urmare, avem nevoie de o mobilă pentru acest lucru sau chiar de o piesă de mobilier pentru a ne așeza atunci când ne încălțăm. În plus, o astfel de bancă oferă un spațiu de depozitare deosebit de practic.

Banca cu spațiu de depozitare, un element practic și estetic de care ai nevoie

Îți place să îți petreci timpul în grădină pentru a te relaxa încă de la apariția primelor zile însorite? Instalează în acest caz o bancă cu spațiu de depozitare și profită de confortul inegalabil oferit. 

O bancă cu spațiu de depozitare reprezintă un element ideal pentru amenajarea interioară și exterioară deopotrivă care ne invită la relaxare și la băi de soare, conferind o notă romantică unei grădini. Așezată pe gazon, pe terasă sau pe gresie sau în apropiere de piscină, este ideală pentru momente de relaxare sau pentru a citi o carte spre exemplu.

Crearea și amenajarea unui spațiu privilegiat, de relaxare nu a fost niciodată mai simplă. Alege și tu o bancă cu spațiu de depozitare, asociază-o cu un alt mobilier de grădină precum o masă și scaune din lemn exotic cum este tecul, perne decorative și tabureți și profită de clipe de relaxare în compania prietenilor tăi. Dacă îți place să gătești în aer liber din grădina ta nu ar trebui să lipsească grătarul.

O grădină ordonată cu ajutorul unei bănci cu spațiu de depozitare

Acest tip de bancă este ideală atât pentru exterior cât și pentru interior, drept urmare, va rezista fără să se altereze intemperiilor și trecerii timpului. Ușor și rapid de montat, băncuța cu spațiu de depozitare nu necesită niciun fel de întreținere. Însă, de preferat ar fi să o așezi undeva la adăpost pe timp de iarnă ca măsură de precauție și pentru a-i asigura o durată mai lungă de viață.

Dimensiuni adaptate tuturor grădinilor

Amenajează-ți grădina rapid și ușor cu ajutorul acestei băncuțe fără să fii nevoit să depui prea multe eforturi. Este ideală atât în grădină cât și la marginea piscinei. Fabricată de obicei din polipropilen, această bancă cu spațiu de depozitare dispune de o perfectă etanșeitate și poate fi instalată fără probleme în apropierea unei piscine. 

Dimensiunile sale sunt în general următoarele: 128 X 50 cm și o înălțime totală de 38 cm. Capacitatea spațiului de depozitare este de obicei de 265 de litri. Culorile moderne și designul atemporal se vor integra cu ușurință în decorul unei grădini contemporane sau mai tradiționale. Tratată anti – UV, nu își va pierde din strălucire odată cu trecerea timpului și de-a lungul anotimpurilor. În cazul în care se pătează poate fi curățată cu ușurință cu puțină apă și săpun.

Pe o bancă cu spațiu de depozitare se pot așeza până la patru persoane. Cu toții se vor simți în largul lor pe această băncuță confortabilă pe care o adorăm încă de la apariția primelor raze de soare. Se poate folosi și în jurul unei mese pentru ca toată lumea să aibă loc la masă și pentru a  păstra acest confort la îndemână în cadrul reuniunilor cu prietenii în aer liber. 

Totul este mai călduros și mai intim datorită acestei bănci cu spațiu de depozitare. Chiar dacă există mai multe modele pe piață, cu siguranță vei găsi una care să îți satisfacă exigențele.

Print
error: Continut protejat !!!