Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

AU BĂGAT NETFLIX LA OSICA DE SUS: TOȚI CONTRACANDIDAȚII PE-O PAROLĂ…

03. iunie. 2024

Fierbere mare mai ales pe ultima sută de metri la Osica de Sus. Dacă n-ai ști că e vorba despre una din cele 104 comune ale județului Olt, la câtă zbatere e în rândul candidaților la primărie, ai zice că e cel puțin municipiu. Nu reședința de județ da’ aproape Caracal. Se și potrivește bine căruța cu… de toate.

Teoretic, cei trei candidați- Filip, Șurlan și Manicea- au pornit toți de la ușa PSD. Toți trei au vrut să fie candidați sub sigla social democraților. Și toți trei s-au vrut candidați la primărie, nici unul n-a acceptat varianta de viceprimar. Acela a fost de altfel și motivul pentru care și-au schimbat ”opțiunea”, când PSD Olt a decis să continue cu Cezar Filip. Radu Șurlan s-a reântors pe lista PNL Olt. E deja la a doua încercare de a câștiga Primăria Osica de Sus. Manicea, supărat și el, s-a dus la AUR, din poziția de viceprimar social democrat, practic mâna dreaptă în echipa lui Filip din 2020. Dacă în cazul actualului primar, se vede de departe că printre punctele lui forte nu se numără și campania electorală, în cazul liberalului Șurlan, începutul părea unul promițător. Numai că, a pormis de la intrarea oficială în cursă până la floricelele plantate în fața primăriei în… onoarea lui Ciucă! De la acel moment pare că undeva s-a tăiat filmul(n.n. din cea mai recentă postare video- în care prezință lucrările la drum și la primărie- ai zice că e mai degrabă unul dintre promotorii actualei administrații! ) A uitat că așteptările oamnilor vizează proiecte pentru comună și-a devenit fan al tiktokerului De Mezzo(n.n.declarat public). Au început să curgă zoaie de lături, atât on line, live, cât și pe tipar- asumat PNL Olt.

Dar ceea ce frapează cel mai tare, cel puțin din partea celor doi contracandidați, este modul în care au ales, tot ei, să se victimizeze. Ai zice că la Osica de sus se dă vot de milă. Plâng ”băiețile” mai rău ca bocitarele, deși, pe piață, circulă foi volante despre toți membri familiei lui Cezar Filip. Din nou, undeva se rupe filmul. Ori băieții ăștia sunt lipsiți de inspirație pe zona de dezvoltare a comunei și atunci singura campanie de care sunt capabil e cea insuflată de Știrbu cu înregistrări, încercări de a instiga chiar la violență și în final lamentări penibile despre așa zise atacuri la persoană, ori aici rulează netflix zi lumină, amândoi contracandiați pe aceași parolă căci e clar că ambii se inspiră din aceași peliculă…

Print

One thought on “AU BĂGAT NETFLIX LA OSICA DE SUS: TOȚI CONTRACANDIDAȚII PE-O PAROLĂ…

  1. Doamna Ana, vedeți că acuzație sunt fondate, Nașul lui Cezar Filip, candidat al PSD la Consiliul local amenință contracandidatii cu moartea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!