Cotidian Judetean

www.concretolt.ro

ÎN PRAG DE ALEGERI, ȘTIRBU PUNE CRUCE ȘANSELOR DE CÂȘTIG ALE LUI DE MEZZO ȘI TEODOSESCU!

27. mai. 2024

Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, candidații liberali de la Slatina și Balș încasează o lovitură usturătoare chiar de la președintele partidului pe care, culmea ironiei, l-au chemat alături să-i susțină. S-a întâmplat însă… reversul. Sâmbătă, la Balș, deși prezent la ceea ce s-a intitulat un fel de marș/lansare a candidatului Teodosescu pentru revenirea la primărie, din mijlocul susținătorilor, Gigel Știrbu și-a exprimat la scenă deschisă îndoiala că va putea fi schimbat Rotea de la Balș. Așa a gândit, așa s-a tiktok- ărit. Cu mari semne de întrebare asupra schimbării. Chiar două, deși ulterior a încercat să o regleze din… pix. S-a notat, nu ca ar fi avut cineva vreo emoție cu privire la schimbare, dar, pentru liniștea simpatizanților, e bine că a venit confirmarea chiar de la șeful candidatului ca să moară și speranța.

În aceeași linie a continuat Știrbu și duminică, la Slatina. De data aceasta fără semne de întrebare ci prin viu grai i-a trimis lui De Mezzo să nu-și piardă speranța pe 9 iunie și să mai încerce peste patru ani. Probabil în ideea ca a treia strigare să fie cu noroc… Altfel de ce ar fi simțit liderul PNL Olt nevoia să le transmită slătinenilor că ”actualii conducători care conduc efemer destinele acestei urbe, peste patru ani( n.n. PESTE 4 ANI NU DUPĂ 9 IUNIE!!!), peste șase ani nu vor mai fi în Slatina”. Doar dacă în cadrul vreunei discuții… informale, a fost… că Moț intenționează să plece în Parlament după al treilea mandat de primar. Tot de aici ar putea veni și restul șabloanelor din discursul lui Știrbu de duminică, cum a fost acela prin care îi îndemna pe cei prezenți să facă totul pentru ca ”Slatina să redevină acea urbe de care fiecare dintre noi suntem mândri.

Greu de spus despre care Slatina vorbește deputatul. Pe de o parte, dacă face referire la cea din vremurile când T-urile erau în construcție și el trăgea cu cornete, i se rupe… logica. N-ar mai fi existat nici Parcul Tineretului și nici Esplanada, două proiecte ale actualei administrații în care candidatul PNL Olt a ținut să-și organizeze două din cele mai importante evenimente ale unei campanii: prima zi oficială- în Parcu Tineretului și lansarea cu președintele Ciucă de-a dreapta- pe Esplanadă! Pe de altă parte, Slatina de care Știrbu să fie mândru nu prea există având în vedere că de la Păunescu până azi PNL Olt n-a dat nicidată primar și implicit, la fiecare patru ani liberalul a ieșit public cu aceleași lozinci prin care denigrează în ansamblu municipiul.

Dar… ce nu face Gigel Știrbu pentru #continuitate în Parlament! Orice! Se mai pupă o dată și încă o dată cu Moț, mai bea o cafea și încă o cafea cu Oprescu la Consiliul Județean Olt, deputat să mai iasă o dată!

Print

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

error: Continut protejat !!!