PARIAZĂ OPRESCU: CU SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ SLATINA PE ȚIȚIRIGĂ! ADJUDECAT!

schedule
2024-05-09 | 14:46h
update
2024-05-09 | 14:46h
person
concretolt.ro
domain
concretolt.ro
PARIAZĂ OPRESCU: CU SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ SLATINA PE ȚIȚIRIGĂ! ADJUDECAT!
09. mai. 2024

De mai bine de zece ani auzim că se pariază în permanență pe Spitalul Județean Slatina. De la Stănescu pe persoană fizică, apoi cu Vâlcov pe parteneriat și de atunci, de la Oprescu la fiecare ieșire publică. Pariul vieții, prioritate zero, proiect de suflet, ce să mai, texte care mai de care mai pompoase. Dacă le-ai da crezare ori de câte ori sunt livrate, ar trebui să vezi în Slatina cel mai performant spital din țară. Doar ar trebui. Nu vă uitați, nu-l vedeți, e o… iluzie deșartă!

E drept, gardu’ s-a tot vopsit periodic. Atât de mult încât a dispărut și el(n.n. pe viziune… europeană). Lopardul însă, tot acolo! Sub diverse forme, iar cea mai des întâlnită rămâne exact problema care ar fi trebuit să reprezinte cu adevărat prioritatea zero a decidenților: lipsa medicamentelor, a aparaturii și a personalului. De aici, restu’ e poveste. Una cu multe zerouri în conturile firmelor de casă. Exact cum s-a întâmplat la cea mai recentă strigare: reabilitare medicală și materno-infantil.

Oameni de casă. Atât la conducerea spitalului cât și la reabilitatea lui. Casa baronului că doar el deține pâinea și cuțitul. Să ne înțelegem, prin prin prisma funcției dată de partid, nu pentru merite deosebite. D’asta e garantat pariul de Oprescu și tot d’asta unicul și preferatul constructor e Țițirigă și-al lui Wagramer Termo 2000 SRL! #uniți_pentru_viitor

Advertisement

Print
Vizualizari: 34
Advertisement

Imprint
Responsible for the content:
concretolt.ro
Privacy & Terms of Use:
concretolt.ro
Mobile website via:
WordPress AMP Plugin
Last AMPHTML update:
09.05.2024 - 14:50:27
Privacy-Data & cookie usage: